Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Kas/140

Duyar’ların ziyaretçileri..

31 Ekim 2014 Cuma / İşadamı Vedat Duyar, BBP MKYK Üyesi Serhat Duyar ile Tekstilci İşadamı Samet Duyar’ın babası ve Kutsal topraklardan da yeni döndü..

Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Mali Müşavir Ahsen Okyar, İnşaat Yüksek Mühendisi Coşkun Karakadılar, Dr. İsmail Çapcı, Makine Mühendisi Çetin Mut ve eşleri, Duyar ailesini Yenidoğan’daki evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette, Vedat Duyar Medine’den getirdiği Hurma ve Mekke’den getirdiği zemzemlerden ikram ederken, Hac anı ve intibalarını da aktardı.

Betül - Samet Duyar çiftinin geleneksel Türk misafirperverliğini başarılı bir şekilde gösterdiği ziyaret neşe içinde tamamlandı.

Betül Duyar ve misafirleri.. Elvan Mut, Hatice Duyar, Ayşe Çapcı, Ümmühani Özen, Ayşegül Karakadılar, Emine Uzunhasanoğlu, Betül Duyar, Duyar ailesinin gençleri ve Nursel Okyar

Ayaktakiler; Çetin Mut, Coşkun Karakadılar, Yunus Özen, Dr. İsmail Çapcı, Alperen Çapcı Oturanlar; Hasan Uzunhasanoğlu, Vedat Duyar, Ahsen Okyar, Samet Duyar ve kızı

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.