Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29Eki/140

Kocaeli Kandıralılar Derneğinde Söz Sırası Emre Yıldız’da

emre yıldız

22. şeref yılını idrak eden Kocaeli Kandıralılar Derneği nüfusumuzun en dinamik kesimi olan gençleri kürsülere çıkartma kararı aldı. Bundan böyle gençler “SÖZ SIRASI KANDIRALI GENÇLERDE “ programının konuşmacıları olacak, görüş ve değerlendirmelerini aktaracak.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün; “SÖZ SIRASI KANDIRALI GENÇLERDE” programının birincisinde Kocaeli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü 2.sınıf öğrencisi ve Kocaeli Kandıralılar Derneği 8. Dönem Başkanı(2008-2010) Recep Yıldız’ın oğlu Emre Yıldız YAŞADIKLARIM - Tiyatroya gittiğim zamanlar, izcilik yıllarım, illüzyon hayatım, Şebnem Ferah hayranlığım ve Arkeoloji dünyam..” konusunda bilgi verecektir.

30 Ekim 2014 Perşembe akşamı Saat:19:00-20:30 Otel Asya – İzmit adresinde çay ikramı da yapılacak olan toplantıya üyelerimizi, gönül dostlarımızı ve hemşerilerimizi ailece bekliyoruz.” Dedi.

logounnamed

Emre Yıldız

2 Haziran 1995 tarihinde İzmit’te doğdu. 16 Nisan 2007 yılında lösemi teşhisiyle KOÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesine yattı. Tedavisi 8 ay sürdü. Hastanede yattığı zaman Magic Necmi ile tanıştı ve illüzyonla uğraşmaya başladı.

Kocaeli Kandıralılar Derneği 8. Dönem Başkanı(2008-2010) Recep Yıldız’ın oğlu olan Emre Yıldız, Kocaeli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü 2.sınıf öğrencisidir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.