Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20Eki/140

Kocaeli Kent Konseyi’nin yeni başkanı Abdullah Köktürk

20141018030951BASKAN-MANSET  Kocaeli Kent Konseyi’nin 8. Olağan kongresinde Abdullah Köktürk Başkanlığa seçildi.

İki yıldır Kent Konseyi Başkanı olarak görev yapan Dr. Halil İbrahim Kahraman’ın aday olmaması sebebiyle daha önceden Bekirpaşa Belediye Başkanı olarak da görev yapan Abdullah Köktürk Kocaeli Kent Konseyi Başkanı oldu.

KOCAELİ KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU

Abdullah Köktürk(Başkan), Gültekin Görüm(Genel Sekreter), Feyzullah Okumuş(Büyükşehir Belediyesi), Enver Düz(Kocaeli Valiliği), Turgay Yılmaz(Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği), Prof. Dr. Sinan Özbek(Kocaeli Üniversitesi), Doç. Dr. Ayla Ayyıldız Potur(Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü), Av. Ali Yıldız(Kocaeli Barosu), Ayhan Zeytinoğlu(Kocaeli Sanayi Odası), Tolga Ok(İnşaat Mühendisleri Odası), Selçuk Çakır(Atlı Spor Kulübü), Adnan Uyar(Türk İş), Nurhayat Güldüren(Genç İşadamları), Doç. Dr. Soner Şahin(Nöroşirüji Derneği), İsmail Hakkı Yıldırım(Kadıköy Muhtarı), Dr. Fatih Akbulut(MARKA), Av. Emel Ceylan Balcıoğlu(Kent Konseyi Kadın Meclisi), Nevin Öz(Kent Konseyi Gençlik Meclisi)

Dr. Halil İbrahim Kahraman başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyor, Abdullah Köktürk başkanımıza da kolaylık ve başarılar diliyorum..

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.