Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17Eki/140

Şaban Polat’tan Cağ Kebabı.. / Kocaeli Gazetesi 1 Eylül 2014 Pazartesi

zz07   1 Eylül 2014 Pazartesi Kocaeli Gazetesi

Şaban Polat’tan Cağ Kebabı

Ünlü İşadamı Polat İnşaatın sahibi Şaban Polat dostlarını Şile Yolu üzerindeki Alemdağ’daki Şantiyesinde ağırladı. Özel hazırlanan Erzurum İspir yöresinin Cağ Kebabından da ikram etti.

Özel misafirler

İşadamı Şaban Polat’ın davetine; TMSF 2. Başkanı Mehmet Ali Akben, UKİD - Uluslararası Kalkınma İşbirliği Derneği Başkanı Musa Serdar Çelebi, İşadamı Şahap Er, Tekstilci Emin Pehlivanoğlu, Yargıtay üyesi Zihni Doğan, emekli Başsavcı Hasan Şahin, İşadamı Ömer Diler, Armatör Bahattin Caşkurlu ile İzmit’ten de Harita Mühendisi Ali Kahraman ve Ahsen Okyar katıldı.

Ölümsüz eserler

Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Bestekar Amir Ateş, Hafız Kadir Konya, Beylerbeyi İskele Camii İmam Hatibi Kandıralı Hafız Ramazan Kutlu, emekli Din Görevlisi Osman Acuner, Kartal Camii Müezzini Vedat Özbaş, tv programcısı Fehmi Atay, Gölcüklü TRT Sanatçısı Udi Hakan Aydınlık ve Neyzen Tolga Duran ölümsüz eserleri seslendirdiler.

Dua Haliloğlu’ndan

İlahi ve Kur’an okunmasından sonra toplantının duasını Etiler Camii emekli İmamı Ali Rıza Haliloğlu hoca yaptı. İşadamı Şaban Polat’ın davetine katılanlar nefis Cağ Kebabı ve diğer ikramlarla karınlarını doyururken, şarkı, ilahi, Kur’an ve sohbet ile de gönüllerini doldurarak Alemdağ’dan ayrıldılar.

Toplantıya katılanlardan bir gurup

Gölcüklü Udi Hakan Aydınlık, Ahsen Okyar, Neyzen Tolga Duran, Ali Kahraman, Musa Serdar Çelebi

Udi Hakan Aydınlık, Mevlithan Kadir Konya, Neyzen Tolga Duran, tv programcısı Fehmi Atay, Bestekar Amir Ateş

Ahsen Okyar, Polat İnşaat sahibi Şaban Polat, Bestekar Amir Ateş, İşadamı Şahap Er

Ahsen Okyar, Armatör Bahattin Caşkurlu ile birlikte

Hafız Mevlithan Ramazan Kutlu, UKİD - Uluslararası Kalkınma İşbirliği Derneği Başkanı Musa Serdar Çelebi, Ahsen Okyar, İşadamı Şahap Er, Harita Mühendisi Ali Kahraman

Beylerbeyi İskele Camii Din Görevlisi Mevlithan Ramazan Kutlu, Harita Mühendisi Ali Kahraman, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Etiler Camii Emekli imamı Ali Rıza Haliloğlu ve Osman Acuner

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.