Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Ağu/110

Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği iftarı

4 Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği`nin üyeleri bu yıl 6.`sı düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Koruma Sosyal Tesisleri`nde gerçekleşen iftar yemeğine; Kocaeli haricinde Ankara Kırım Gelişim Vakfı, Sakarya Kırım Türkleri Derneği, Eskişehir EKHAD, Emiryakuplular(Tekirdağ), Gebze ve İstanbul'dan gelen dernek üyeleri ve Kocaeli Aydınlar Ocağından Av. Ruhittin Sönmez, Ahsen Okyar, Dr. H. İbrahim Kahraman ve Yunus Özen, Kızılay İzmit Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, MUSiAD Kocaeli Şube Başkanı Recep Bilal Şengün, Ay Işığı Derneği Başkanı Cihat Kaçamer ve son Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ile çok sayıda Dernek Üyesi aileleri ile birlikte katıldı.

Paylaşmak Demek

Ramazan ayının ‘paylaşmak` anlamına geldiğini söyleyen, bu tür organizasyonların birlik ve berberliği artırdığına değinen Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vefa İbrahim Aracı, gecede derneğin çalışmalarından da bahsetti. Aracı, “Kırım Tatarları olarak organizasyonlarımız sürüyor. Bölgemizin kültürünü tanıtmaya ve anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Dua Faruk Çoban’dan

İftar’ın duasını; Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Marmara bölge birincisi Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban yaptı.

Çiğ Börek Vardı

İbrahim Aracı başkanlığındaki organizasyona yönetim kurulu üyelerinden Nevzat Ülker, Vedat Doğugüzel, İzzet Toplu, Coşkun Özşeker, Ergün Tiner, Tamer Akar, Meriç Esen, Seyhan Tonguç ve Zübeyde Yalçınöz ev sahipliği yaptı. Bol bol sohbet ederek keyifli bir Ramazan akşamı geçiren Kırım Tatarları kendilerine has bir yiyecek olan çiğ böreği iftar menüsüne koymayı da ihmal etmemişti.

1 Koruma Sosyal Tesislerinde Dernek Flaması

2 Başkan Vefa İbrahim Aracı ve Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği Yöneticileri

3 Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban

4 Yunus Özen, Muzaffer Şişmanoğlu, Av. Ruhittin Sönmez, İsmet Genç, Ahsen Okyar, Dr. H. İbrahim Kahraman ve Başkan Vefa İbrahim Aracı

5 İftara katılanlar havuz başında

6 İftara katılanlar

7 Faruk Çoban, Vefa İbrahim Aracı, Recep Bilal Şengün

8Abdullah Köktürk, Ahsen Okyar, İsmet Genç ve diğer misafirler

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.