Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Eki/140

GÜNEŞ MACARİSTAN’DAN DOĞUYOR – Halil ALTIPARMAK

halil altıparmakGÜNEŞ MACARİSTAN’DAN DOĞUYOR - Halil ALTIPARMAK

“…Bugün, aynı iman ve katiyetle söylüyorum ki, millî ülküye, tam bir bütünlükle yürümekte olan Türk milletinin büyük millet olduğunu, bütün medenî âlem az zamanda bir kere daha tanıyacaktır. Asla şüphem yoktur ki, Türklüğün unutulmuş büyük medenî vasfı ve büyük medenî kabiliyeti, bundan sonraki inkişafı ile atinin yüksek medeniyet ufkundan yeni bir güneş gibi doğacaktır.”

Bu ifade, tarihin en bilinçli Türk Milliyetçisi olan Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından okunan 10.Yıl Nutku’ndaki bir ifadedir.

ATATÜRK, medeniyet ufkundan bir Türk güneşinin doğacağını tam 81 yıl önce öngörmüştür.

Evet!

Bu yıl 6-10 Ağustos arasında Macaristan’da TURAN KURULTAYI düzenlenmiştir. 2008 yılında başlayan bu kurultay çalışmaları gittikçe zenginleşerek bu yıl 300.000 kişinin katılımına sahne olmuştur.

Bu dönem Kıbrıs ve Doğu Türkistan Türkleri de davet edilmiştir. Ancak, Çin ve Yunanistan, Macaristan Devleti nezdinde bu davetin iptali için nota vermişlerdir. Bunun üzerine Macaristan, devlet olarak bu notaları reddetmiş ve bu iki Türk topluluğunun TURAN KURULTAYI’na katılımları sağlanmıştır. Yani, diğer bir ifade ile Avrupa”nın ortasında bir devlet, TURANCILIK fikrine açık ve net bir şekilde sahip çıkmıştır.

Türkiye’de, TÜRK EGEMENLİĞİ yok edilmeye çalışılırken,

Türkiye’de, TÜRK VARLIĞI yok sayılmak istenirken,

Türkiye’de, TÜRK KİMLİĞİ reddedilirken,

Türkiye’de, TÜRK DÜŞMANLIĞI en yetkililer tarafından yapılırken,

Ve bütün bunlar devleti TÜRKÇÜLÜK üzerine kurmuş olan Mustafa Kemal ATATÜRK’e rağmen yapılırken, Orta Avrupa”da Hıristiyan bir devlet, Turancılığa ve Türk Dünyasına sahip çıkmaktadır. Hem de din farkı gözetmeksizin. Çünkü, Türk Dünyası’nın çok büyük çoğunluğu Müslüman’dır.

Helâl olsun size ATİLLA’nın torunları!

Helâl olsun size, Hun’ların yaşayan temsilcileri!

Bütün Türk Dünyası sizinle gurur duyuyor.

Unutturulmaya çalışılan Türklüğün yüksek medeniyet vasfının, bir güneş gibi yeniden doğacağının işaretini bütün dünyaya ve özellikle ülkemizdeki Türk düşmanlarına gösterdiniz. Sizi ve TURAN KURULTAYI’na katılan bütün Türk topluluklarını kutluyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.