Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

8Eki/140

AYDINLAR OCAKLARININ 40. ŞÛRÂSI ADANA’DA

indirAYDINLAR OCAKLARININ 40. ŞÛRÂSI ADANA’DA

Aydınlar Ocaklarının 40. Şûrâsı 14-16 Kasım 2014 tarihleri arasında Adana’da yapılacaktır. 40. Şûrâda Türkiye’nin gündemindeki iç ve dış sorunlar milliyetçi bir perspektiften değerlendirilecektir.

40. Şûrânın açılış töreni 14 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda Adana Aydınlar Ocağı Başkanının açış konuşmasıyla başlayacaktır. Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa E. ERKAL’ın genel değerlendirme konuşması ile devam edecek tören Protokol Konuşmaları ile sona erecektir.

Açılış töreninden sonra “Ortadoğu’da Son Gelişmeler” konulu açık oturum yapılacaktır. Oturum Başkanlığını Av. Mustafa ÖZKURT’un yapacağı açık oturuma Prof. Dr. Özcan YENİÇERİ ve Halil ALTIPARMAK konuşmacı olarak katılacaklardır.

Açık oturumdan sonra Aydınlar Ocaklarının İstişare Toplantısı yapılacaktır. Akşam da “Çukurova’dan Nağmeler” adıyla bir müzik şöleni yapılacaktır.

15 Kasım Cumartesi günü; sabah İstişare Toplantısı, öğleden sonra da Çukurova Gezisi yapılacaktır. Gezi kapsamında Taşköprü, Misis Köprüsü, Yılankale, Anavarza, Hemite Kalesi, Karatepe, Kadirli Sülemiş Tepesi, Kozan Kalesi, Seyhan Barajı köprüleri gezilecektir. Akşam da yine “Çukurova’dan Nağmeler” adıyla bir müzik şöleni gerçekleştirilecektir.

Aydınlar Ocaklarının 40. Şûrâsı 16 Kasım 2014 Pazar sabahı okunacak Şûrâ Sonuç Bildirisinin okunmasıyla sona erecektir.

Aydınlar Ocaklarının 40. Şûrâsına Adana dışından katılacak misafirler Adana Hekimevi’nde konaklayacaklardır.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.