Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Eyl/140

HANGİ DAVA, HANGİ DAVA ARKADAŞI – Halil ALTIPARMAK

halil altıparmakHANGİ DAVA, HANGİ DAVA ARKADAŞI – Halil ALTIPARMAK

Çıkıp davadan bahsediyor, hem de sık, sık.

Ne davası bu Allah aşkına?

Bu davanın adı ne, bu davayı kimlerle yapıyor, belli değil.

Eğer dava dediğin Millet davası ise, bu millet, hangi millet?

Eğer dava dediğin din davası ise, Malazgirt”ten başlayıp Aziz ATATÜRK”le bitirmek nasıl bir din davası?

Bugüne kadar Mustafa Kemal iken, Dersim ile suçlar iken, bugün birden Aziz ATATÜRK olmak hangi din davasının ürünü acaba?

Allah”ın bütün sıfatları üzerinde açıklamasına sessiz kalmak ve dolayısıyla razı olmak, kutsal kitabımızla dalga geçilmesine destek vermek hangi din davası acaba?

Eğer bu dava, milleti, devleti kalkındırmak, ilerletmek davası ise, milletin ve ülkenin bugün içinde bulunduğu durum hangi dava ile açıklanır?

Eline almışsın bir başörtüsünü, evirip çevirip kullanıyorsun ve bu başörtüsünden bir dava yaratmaya ve bir dava göstermeye çalışıyorsun. Doğrudur, bu suni dava yaratma gayretleri bugün için kısmen mesafe almış görüntüsü verebilir, ama bundan kalıcı bir dava ve dava adamlığı çıkmaz.

Dava, bedel ödenerek, ağır çileler çekilerek kalıcı olur, dava olur ve samimi taraftarlar bulur, tıpkı TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ DAVASI gibi.

Yoksa, bugün gazetelerde, televizyonlarda sürekli pompalayan bir takım yalaka takımından dava adamlığı, samimiyet falan beklenmez ve bunlardan kalıcı hiçbir şey olmaz. Bunların mamaları kesildiğinde en büyük düşman olur. Çünkü ağır bedeller ödemeden dava adamı olunmaz.

Gerçekten sen hangi davadan bahsediyorsun?

Merhum ERBAKAN ile yürüttüğün davadan bahsediyorsan, Sayın ERBAKAN, senin hakkında öyle laflar etti ki, bu dava arkadaşlığı yerle bir oldu.

Abdüllatif ŞENER ve Abdullah GÜL ile gömlek değiştirerek başladığın davadan bahsediyorsan, bugün o dava da yerle bir olmuş vaziyette.

Ben Gürcüyüm, karım Arap deyip çok kültürlülük ve çok Milletlilik davasından bahsediyorsan, 10 Ağustos seçiminden birkaç gün evvel Türk olduğunu söyleyerek bu davadan da vazgeçtin. Kaldı ki, Türk ile ilgili sıkıntıların ortada iken, aniden Türk olmandan da bir dava çıkmaz.

Bir de, dava arkadaşların kim?

Beraber yola çıktığın bazı önemli dava arkadaşlarını ve son ilişkilerinizi yukarıda yazdım. Bugün kim, dava arkadaşların?

Örneğin, Numan KURTULMUŞ mu? Bu kişinin daha önce neler söylediğini herkes bilmiyor mu? Örneğin, adını yazmaya bile tenezzül etmek istemem ama, mecburen; yiğit BULUT mu? Bunu bütün ülke tanımıyor mu?

Kim, Toplum Mühendisliği uygulamaları ile oluşturulan algı yönetimi sonucu ortaya koymaya çalıştığın davanın adamları kim?

Bunların hangisi ile vefalı, uyumlu, samimi bir dava arkadaşlığın var?

Yoksa, dava dediğiniz şey, menfaat davası mı?

Yoksa, dava dediğiniz şey, para ve koltuk davası mı?

Yoksa, dava dediğiniz şey, egemen güçlerin istediklerini en iyi yapma yarışı mı?

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.