Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Ağu/140

Ferhat Bursalıoğlu Kandıralıları buluşturdu

 

21 Ağustos 2014 Perşembe / Derince Belediyesinden emekli Kandıralı Komando Ferhat Bursalıoğlu akraba ve dostlarını mangal partisinde ağırladı.

KALABALIK KATILIM

Çiğdem – Ferhat Bursalıoğlu çiftinin davetine; Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen ve Kırgızistan’da görev yapan eşi Bilgisayar Öğretmeni Göksu Özen, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, İşadamı Hasan Baykara, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Kocaeli Devlet Hastanesinde çalışan Vedat Baykara, Polcom Polimerik Kompozit Sanayi Genel Müdürü Burak Okyar, tatilini Kerpe’deki evinde geçiren ve Almanya’da yaşayan İhsan Oler, emekli Orman memuru Sadi Baykara, Balıkesir Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi Oğuzhan Baykara, Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Emre Bursalıoğlu, Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Çağrı Baykara, Ford çalışanı Ufuk Şanlı ve eşleri katıldı.

ERSİN BAYKARA MANGALIN BAŞINDA

Ersin Baykara’nın evinin bahçesinde gerçekleşen buluşmada mangalın başındaki Ersin Baykara’ya Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu ile Bilgisayar Hocası Yunus Özen de yardımcı oldular.

BERKALP’E DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Toplantının ilerleyen saatlerinde Körfez Sanayideki Baykara Makinenin sahibi Hasan Baykara’nın yeni yaşına giren en küçük oğlu Berkalp Talha Baykara da doğum günü pastasını kesti. Berkalp’e sağlık, başarı ve faydalı ömür temennilerinde bulunuldu.

SEMAVERDE ÇAY

Kalabalık topluluğa seri çay ikramı için iki semaver yakıldı ve Of’tan getirtilen Çaydan ikram edildi. Akşamın serinliğinde keyifli sohbet geç vakitlere kadar sürdü.

Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Mangal ustası Ersin Baykara, Bilgisayar Hocası Yunus Özen

Hatice Okyar, Ümmühani Özen, Göksu Özen, Hayriye Oler, Emine Uzunhasanoğlu

Ferhat Bursalıoğlu, Ersin Baykara, Çiğdem Bursalıoğlu, Fatma Baykara

Hatice Okyar, Zeynep Gökçen Okyar, Neslihan Küçük, Merve Baykara

Hasan Uzunhasanoğlu, İhsan Oler, Ahsen Okyar, Yunus Özen, Nursel Okyar

Gizem Şanlı, Aynur Baykara, Hasan Baykara, Furkan Baykara, Burak Okyar, Oğuhan Baykara, Emre Bursalıoğlu, Çağrı Baykara, Ufuk Şanlı

Ayşe Baykara, Zeynep Gökçen Okyar

Vedat Baykara, Sedat Baykara, Burak Okyar, Ferhat Bursalıoğlu, Hasan Baykara, Furkan Baykara, Sadi Baykara, Emre Bursalıoğlu, Erdal Baykara

Yeni yaşına giren Berkalp Talha Baykara doğum günü pastasının başında

Ferhat Bursalıoğlu’nun davetine katılanlar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.