Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20Ağu/140

Kandıralılar Derneğinin Kandıra’da seri ziyaretleri

19 Ağustos 2014 Salı / Erdoğan Görgün Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Kandıra’da seri ziyaretlerde bulundu.

Derneğin Kandıra ziyaretlerine; Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Görgün, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve Danışma Kurulu üyesi ve eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman katıldı.

Kandıralı işadamı Hasan Akalın’ın cenazesine katılan heyet, babasını ebediyete uğurlayan Nazif Akalın ve İsmail Akalın ile yakınlarına taziyelerini iletti.

Taziye sonrası Özel Kandıra Yenidoğan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine geçen gurup Kurum Müdürü P. Esra Çini’yi ziyaret etti. Endüstri Psikoloğu da olan P. Esra Çini’den, eğitim ve ulaşım hizmetlerini bedava verdikleri; okul fobisi, Spina Bfida, Fenilketönüri, Down Sedromu, Duygusal davranış bozukluğu gibi sosyal uyum ile iletişim problemleri yaşayanlar için yapılan çalışmaları dinlediler.

Çevik Ticarette Nuri Çevik ile bir süre sohbet eden Kandıralılar Derneği Yöneticileri, 2004-2009 dönemi Kandıra Belediye Başkanı olan İnşaat Mühendisi Mustafa Öğren’i işyerinde ziyaret etti. Türkan ve Kemal Ersoy’la da görüşen gurup 1972 yılında faaliyete geçen ve Deniz Salyangozunun işlendiği Martaş Marmara Gıda A.Ş Genel Müdürü Selçuk Uztürk ile bir araya gelip çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Fabrikayı gezen gurup Kandıra ziyaretini tamamlayıp İzmit’e döndü.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Özel Kandıra Yenidoğan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü P. Esra Çini’ye “medya’da KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ –7” kitabını takdim ederken

Erdoğan Görgün, Endüstri Psikoloğu P. Esra Çini, Ali Kahraman, Ahsen Okyar

Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, İşadamı Nuri Çevik’e “medya’da KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ –7” kitabını takdim ederken

Erdoğan Görgün, 2004-2009 dönemi Kandıra Belediye Başkanı ve İnşaat Mühendisi Mustafa Öğren, Ahsen Okyar

Kemal Ersoy, Türkan Ersoy, Ahsen Okyar

Ahsen Okyar, Martaş Marmara Gıda A.Ş Genel Müdürü Selçuk Uztürk’e “medya’da KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ –7” kitabını takdim ederken

Deniz Salyangozunu işleyen Martaş AŞ çalışanları

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.