Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

18Oca/110

Aydınlar Ocağında Wikileaks Konuşulacak

clip_image002

Ahsen OKYAR Başkanlığındaki Kocaeli Aydınlar Ocağının Ocak ayı konferansında“YENİ MEDYA, YENİ HAYAT VE BİR ÖRNEK: WİKİLEAKS konuşulacak.

İzmitlileri konferansa davet eden Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar; “26. Kuruluş yılını idrak eden Kocaeli Aydınlar Ocağı’nın Ocak ayı geleneksel toplantısında; İnternet insan ilişkilerini, günlük hayatı ve siyaseti nasıl değiştiriyor? Bu yeni hayatın dışında kalmanın bedeli nedir? Sorularının cevabı aranacak.

McCann Erickson İstanbul Ajansı, Sosyal Medya ve İçerik Editörü İsmail Orhan Postalcıoğlu “YENİ MEDYA, YENİ HAYAT VE BİR ÖRNEK: WİKİLEAKS konusunda

21 Ocak 2011 Cuma akşamı 19:30 – 22:00 saatleri arasında Otel Asya – İzmit adresinde bilgi verecektir. Çay ikramının yapılacağı toplantıya ilgi duyanları bekliyoruz.” dedi.

clip_image002 

İsmail Orhan POSTALCIOĞLU kimdir?

1981'de Ankara'da doğdu. 2000 yılında Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'ni kazandıktan sonra aynı okulun Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne geçti ve 2007'de bu bölümden mezun oldu.

Bilkent Üniversitesi'ndeki son üç yılında okulun haftalık resmî yayın organı Bilkent News'ta köşe yazarlığı yaptı.

2007 yılında Sabancı Üniversitesi Siyaset Bilimi Tezli Yüksek Lisans Programı'na burslu olarak kabul edildi.

2009'da "Türkiye'de ve Dünya'da Seçmen Yaşı Değişiklikleri" konusundaki yüksek lisans tezini verip Budapeşte'deki Orta Avrupa Üniversitesi'nde Demokrasi Teorisi doktorasına başlayan Postalcıoğlu, Şubat 2010'da akademik kariyeri terk ederek Portfolio Reklam ve Yaratıcılık Okulu'na kabul edildi.

Üniversite eğitimi süresince çeşitli öğrenci organizasyonlarında başkan, başkan yardımcısı, kurucu gibi görevler de üstlendi.

İsmail Orhan Postalcıoğlu, Kasım 2010'dan bu yana McCann Erickson İstanbul Ajansında Sosyal Medya ve İçerik Editörü olarak çalışmaktadır.

Bilkent'te öğrenciyken başladığı popüler kültür incelemelerine son iki yıldır Ekran Memuru adlı kişisel sitesinde devam etmektedir.

Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimlerinden Opt. Dr. M. Şefik Postalcıoğlu’nun oğlu olan İsmail Orhan Postalcıoğlu evlidir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.