Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

8Ağu/110

Kandıralı Baykara Ailesinin İftarı

1 Ramazan ayının ilk haftasında biraya gelerek oruç açan Kandıralı Baykara Ailesinin iftarına Neslihan – Cem Küçük ev sahipliği yaptı.

Kandıralı Baykara Ailesi, Ramazan ayının ilk haftasında çoluk çocuk bir araya gelerek iftar yapma geleneği bu yılda sürdürdü. Neslihan – Cem Küçük çiftinin Körfez’de ki evinde bir araya gelen Baykara’lar neşe içerisinde oruçlarını açtı.

Neslihan - Cem Küçük’ün ev sahipliğinde gerçekleşen İftara; Ailenin büyükleri Ormancı Sadi Baykara ve Sedat Baykara, KSMMMO Meclis Başkan Vekili Ahsen Okyar, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, AKP Derince İlçe Yönetim Kurulu üyesi Vedat Baykara, Karayolcu Ünsal Uçar, Çelikord çalışanı Sabahattin Baykara, Gayrimenkul Danışmanı Ahmet Bozdemir, Muhasebe sorumlusu Burak Okyar, Taşköprü Orman İşletmesinde Memur Ersin Baykara, Tersane çalışanı Cavit Sözer, Sanayideki Baykara Makinanın sahibi Hasan Baykara eş ve çocukları katıldı.

Geçen ay kısa dönem askerlik yapmak üzere Manisa’da giden ve burada acemi eğitimini tamamlayan Selcan Uçar’ın iftara katılması Baykara’ları sevindirdi. Selcan Uçar askerliğinin diğer bölümü İstanbul Hasdal’da tamamlayacak.

Ailenin büyüğü olan Ormancı Sadi Baykara; “Yıllardır birlikte iftar açma geleneğimiz sürüyor. Buna katkı koyanlara, fırsat bulup katılanlara teşekkür ediyorum. Bu mübarek günler ailemiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Sağlık içerisinde Bayramı ve daha nice bayramları birlikte kutlamayı dilerim.” Dedi.

1 Cem Küçük ve Baykara Ailesi

2 Kandıralı Baykara Ailesinin en yaşlıları Ormancı Sadi Baykara ile Sedat Baykara birlikte

3 Neslihan Okyar Küçük ve Baykara Ailesi

4 Geçen ay gittiği Manisa’da acemi eğitimini tamamlayan ve askerden izinli gelen Selcan Uçar, Babası Ünsal Uçar ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: Aile Yorum gönder.