Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Tem/140

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu haberi..

  Herekeli Cengiz Özdemir 2010 yılı Şubat ayının  son günlerinde babası Cemal Özdemir’i kaybetti. Yapılan okumasına Yusuf Tuna, Ahmet Kudu ve Yaşar Kuru Hocalar Kur'an okurken, TV Programları büyük ilgi gören İlahiyatçı Doç. Dr. Nihat Hatiboğlu'da sohbet ve duasını yaptı.

Bu fotoğraf yapılan dualar sonrası Hereke sahilindeki Merkez Camiinde 16 Mart 2010 tarihinde çekilmiştir.

Fotoğraftakiler; Eski Kültür AŞ Genel Müdürü Cengiz Özdemir, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Recep Yıldız, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Bağırganlı Taflan Koyu Derneği Başkan Vekili Ahmet Barlak ve Hollanda’dan gelen Cengiz Özdemir’in kardeşi Hasan Özdemir

Haber başlığında İhsan Okyar ismi yeralmıştır. Böyle durumlarda yanlış yazılan isim için genellikle söylenen dua istedi diye ifade edilir. Sevgili İhsan Okyar 10 yaş büyüğüm, Yarımca Seramik Fabrikasından emekli, üç kardeşin birincisi ve büyük ağabeyimdir. İsminin geçmesi rahmet ve hatırlanma sebebi olmuştur. 24 Ekim 2009 tarihinde ebediyete uğurladığımız güzel ağabeyime Rabbim rahmeti ile muamele eylesin.

Bu haber vesilesi ile hakkımda lutfedilen sözler için öncellikle Rabbime şükrederim ve kaleme alanlara teşekkürlerimi sunarım. Bu mübarek Ramazan Bayramı arafesinde bütün kaybettiklerimize Allah’tan rahmet dilerim. Amin..

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.