Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17Oca/110

Melike Erseven Ergi Aydınlar Ocağında

14 ocak 2011 melike erseven ergi 002

MEB Özel Tuncay Emir Eğitim Kurumları Kurucusu Melike Erseven Ergi, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar’ı ziyaret etti.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar’a Kurumunun Yeni yıl ajandasını takdim eden Melike Erseven Ergi; “Çocuklarımızın yaşamında okul öncesi eğitimi ve ilköğretim dönemi gelecek hayatlarını tümüyle şekillendiren çok önemli bir süreçtir. Bu dönemde anne-baba olarak vereceğimiz kararlar çocuğumuzun tüm hayatını etkileyecektir. Biz Tuncay Emir Eğitim Kurumları olarak, bunun bilincinde ve farkındayız. Yahyakaptan adresindeki,

Etüd Merkezimizde; 8-10 Kişilik Sınıflar, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı, Uzman Eğitim Kadrosu, Koçluk Sistemi, Çocuk Psikoloğu Desteği, Okuluna ve Evine Servis Hizmeti verilmektedir.

Ana Okulumuzda; Kid's Safe-T Güvenlik Sistemi, Deneyimli Eğitmen ve Personel, Çocuk Psikoloğu Desteği, Diyetisyen Kontrollü Menü, Periyodik Doktor Kontrolü, Haftada 10 saat İngilizce ve Spor Kulubümüz faaliyet göstermektedir.

Yaz okuluna gelen çocuklarımız eğlenceli vakit geçirirken aynı zamanda okul disiplininden uzaklaşmadan İngilizce ve Bilgisayar eğitimi alarak tatil dönemlerini yararlı faaliyetlerle geçirme şansını yakalamaktadır. Yüzme,Yamaç Garden, At Binmeyi Atlı Spor Klubünde, Buz Pateni ise İzmit Buz Pateninde, Vizyondaki çocuk filmlerine Sinemada, gerçekleşmektedir. En kısa zamanda Aydınlar Ocağı Yöneticilerini Kurumumuza bekliyorum.” dedi.

Başkan Ahsen Okyar; “27 Eylül 2002 tarihindeki 8. Söz sırası Gençlerde Programında konuşan Melike Erseven Ergi kardeşimi girişimci bir insan ve önemli bir kuruluşun yöneticisi olarak görmekten büyük mutluluk duyuyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

14 ocak 2011 melike erseven ergi 002

MEB Özel Tuncay Emir Eğitim Kurumları Kurucusu Melike Erseven Ergi, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.