Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Tem/140

OLMADI DELİKANLI OLMADI – Rıfat SERDAROĞLU

OLMADI DELİKANLI OLMADI - Rıfat SERDAROĞLU

Neydi o öyle yahu?

Sanki Türkiye’nin başına geçmek için değil de, ahirete intikal etmiş arkadaşlarınızı anmak için toplanmış gibiydiniz! Yardım toplayan Cami Hocası gibi, adamlarınızın yazdığı hayali senaryoları okudunuz. Ne kadar partili varsa hepiniz salya-sümük ağlayıp durdunuz.

İnanın ki son AKP Büyük Kongresi çok daha renkli idi. Hele Bilal Oğlanın düğünü çok daha muhteşemdi!

Gördüğüm bazı eksiklikleri yazmalıyım ki, Köşk Adayı Erdoğan hiç olmazsa propaganda döneminde bu yanlışları yapmasın. Yapmasın ve bizi üzmesin…

-Hani nerede ONUR KONUĞU BARZANİ abiniz? Niçin Peşmerge kılığındaki Barzani’yi davet edip, kırmızı halılarda yürütüp, TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR diye bağırmadınız?
Barzani sizin kankanız-dostunuz-iş ortağınız değil mi?

Kuzey Irak’ta, Mehmetçiklerimizi acımasızca-insafsızca şehit eden eşkıyaların kan kokan ocağında karşılıklı oturup, sıra gecelerinde şarkılar söylemediniz mi?

Barzani ile “Büyük Kürdistan Devleti” için anlaşmanız yok mu? Türkiye’de satılan tüm kaçak sigarayı Barzani sattırmıyor mu? Mersin Serbest Bölgesindeki kaçakçılığın merkezi haline gelmiş şirketler kimin? Hem Barzani ile böylesine can-cana olacaksınız, hem de bu önemli toplantıya çağırmayacaksınız!

Çok ayıp, çok. Hiç olmazsa bundan sonraki propaganda çalışmanızda Barzani’yi çağırın ve “Tayyip-Barzani El Ele / Bölünmüş Türkiye” diye alkışlatın…

-Sinyor Berlusconi’yi Bilal Oğlan ’ın nikâh şahidi yaptınız. Gazetelerde çarşaf-çarşaf resimleriniz çıktı. Berlusconi-ASTALDİ-Erdoğan işbirliği ile güzel işler yaptınız. Adam şimdi yolsuzluk sebebiyle, Yaşlılar evinde bakıcılık yapıyor diye, onu dışlamak size yakıştı mı? Çağırın ve onu da propaganda çalışmanızda kullanın.

-Göremediklerim arasında, dizinin dibinde oturduğunuz Gülbettin Hikmetyar, desteklediğiniz IŞİD yöneticileri, Hamas Lideri, Müslüman Kardeşler Liderleri ilk belirlediklerim arasındaydı.
Bunlar sizin adamlarınız değiller mi? Bunların bazılarına bavullarla para- bazılarına silah göndermediniz mi? Bu dava arkadaşlarınızı çağırmamanızı doğrusu hiç anlayamadım.

-Hayırsever- Fedakâr- Türkiye’nin Cari Açığının %15’ ini tek başına kapatan, “Havuz Televizyonlarına” çıkartıp aklayıp-paklamaya çalıştığınız İranlı Reza niçin çağırılmadı? Toplantının açılışında Reza ’nın karısı, şarkınızı okusa fena mı olurdu? Herkese yer buldunuz da bakanlarınızı besleyen, onlara milyarlık hediyeler veren bu parlak çocuğa mı yer bulamadınız. Ayıp, çok ayıp.

Toplantının sonunda herkesten “Helallik” istediniz ama Türk Milletinden istemediniz. Size helallik vermemiz için bazı sorulara cevap isteriz;

-TÜBİTAK’ ın “Hece- hece montaj” dediği “Evdeki paraları sıfırlayın” tapesi İngiltere’de analiz edildi ve uzmanlar “ÜZERİNDE OYNAMA YOK, BUNLAR GERÇEK” raporu verdiler. Yani uzmanlar diyor ki, “BU KONUŞMALAR AYNEN YAPILMIŞ.” Helallik istiyorsanız, bu paraların geldisi ve nereye gittiği hakkında bize bilgi vermeniz şarttır.

Bunlar size nasılsa bir gün mutlaka sorulacak. İyisi mi, delikanlı gibi baştan anlatın ve rahatlayın. Bakın Fransa Eski Cumhurbaşkanı Sarkozy bile tutuklandı. Yani kaçış yok.

-Onur Konuğunuz Barzani, Türk Yurdu olan KERKÜK’ e çöktü. Sizden hiç ses çıkmadı!

-Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, adında KÜRDİSTAN bulunan bir partiye, Siyasi Partiler Kanununa ve Anayasaya aykırı olarak onay verdi. Sizi duyamadık, ne dersiniz?

-Cumhurbaşkanlığı Seçim Kanununa göre “Kamu Görevlisi” olduğunuz için Başbakanlıktan istifa etmeniz gerekir. Böylelikle devlet olanaklarını kullanmadan eşit bir kampanya yapılabilir.
Dualarla-ayetlerle süslediğiniz vaazınızda “BAŞBAKANLIKTAN İSTİFA” DİYE BİR SÖZ İŞİTEMEDİK!

Delikanlı gibi, herkesle eşit olarak yapılacak bir seçimden korkuyor musunuz?

Bu sorular size, ailenize, çocuklarınıza, sırdaşlarınıza, yandaşlarınıza mutlaka ama mutlaka sorulacak. Seçim kampanyasında bunlardan bahsetmezseniz, tüm suçlamaları kabul etmiş sayılacaksınız.

Kaçış yok, sonunuz aynen Sarkozy ve Berlusconi olacak…

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.