Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Oca/110

Kandıralılar Derneğinin hemşehri ziyareti

1

Erdoğan Alkan Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Kuyumcu Onur Atlaş ile Gönül Ajansın sahibi Metin Gönül’ü ziyaret etti.

 

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri, Altaş Gold Kuyumculuk sahibi Onur Altaş’ı Belediye İş Hanının giriş katındaki Kuyumcu dükkanında, Reklam Pazarlama ve Satış Uzmanı Metin Gönül’ü de Belediye İş Hanının 4. katındaki Gönül Ajans’ta ziyaret etti. Ziyaretlere; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, eski Başkanlar; Diş Hekimi Turan Sarı, Sigortacı Erdal Baykara ve Şirket Müdürü Recep Yıldız, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Sinema Sanatçısı Turan Bayrak, emekli İl Müftülüğü Din Hizmetleri Kısım Şefi Yalçın Şakacı katıldı. Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan; “Muntazam aralıklarla hemşehrilerimizi işyerlerinde ziyaret ediyoruz. Sahalarında başarılı olan Onur Altaş ve Metin Gönül’ü tebrik ediyor ve hayırlı kazançlar diliyoruz.” dedi.

1

Erdoğan Alkan, Onur Altaş, Erdal Baykara ve Kandıra Pirceler Köyünden Ferit Altaş

2

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri Altaş Gold Kuyumculuk önünde

3

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin eski Başkanları Turan Sarı ve Recep Yıldız, Metin Gönül’e Derneğin hatıra tabağını takdim ederken

4

Metin Gönül, Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.