Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

15Haz/140

OLMADI USTA(!), YAPAMADIN, BECEREMEDİN – Halil ALTIPARMAK

halil altıparmakOLMADI USTA(!), YAPAMADIN, BECEREMEDİN - Halil Altıparmak

Evet! Olmadı usta(!), yapamadın!

Kapasiten yetmedi, anlayışın göremedi, düşüncelerin kıt kaldı, görüşlerin eksik çıktı.

Kısacası beceremedin usta(!), beceremedin(!)

Bak usta(!)!

Okumadan, dünyayı takip etmeden, teknolojiyi ve gelişmeleri anlamadan büyük işler yapmaya, başarılı olmaya ne kapasite yeter, ne anlayış görür, ne düşünce gelişir ne de görüş berraklaşır.

Bak usta(!)!

Bir takım insanlar, emperyalizm tarafından, çok mükemmel bir şekilde hazırlanan ve ilim olarak gerçekleştirilen reklam teknikleri, algı mühendisliği, toplum etkileme sistemleri ile büyülendiler, bunu biliyoruz.

Ancak, emperyalizm ve egemen güçler, bir insana sürekli destek vermezler. Egemen güçler için, herkesin bir miadı, yani son kullanma tarihi vardır. Son kullanma tarihi gelmiş ürünleri, pardon kişileri, tarihin çöp sepetine atarlar. Bu konuda egemen güçlerin gerçekleştirdikleri sayısız örnekler vardır.

Kullandıkları ürünlerin(insanların) son kullanma tarihinin ne olduğunu egemen güçlerin bizzat kendisi belirler. Yani, hiçbir ürün, biraz daha sürümde kalayım diyemez ve buna göre iş yapamaz. Kullanılan ürünlere böyle bir hak tanımazlar.

Anladın mı Usta(!)?

Bayrak indirilince, şaşkınlıktan aynı cümlenin içerisinde birbirine zıt laflar ederek, ustalık göstermeye kalkmak, şaşkınlığın ifadesidir, son kullanım tarihinin yaklaştığını görme telaşıdır Usta(!).

Bak Usta(!)!

Önemli olan bir yere gelirken, egemen güçlere güvenerek gelmemektir. Egemen güçlerin kullandığı ürün(insan) olmamayı göze alarak bir yerlere gelme mücadelesi vermek asıl olandır. Yani, Mustafa Kemal ATATÜRK, Kâzım KARABEKİR olmayı göze almaktır, asıl olan.

Aksi takdirde, bugün içine düştüğün durum gibi çırpınıp durarak, patinaj yaparak, her şeyi, herkesi kırıp dökerek kurtulmaya çalışmak zorunda kalırsın ki, bunun sonuçları herkes için daha da vahim demektir.

Bak Usta(!)!

Dünyaya meydan okurken, Birleşmiş Milletler’de bütün dünyaya ders verirken, bugün bayrağını korumaktan aciz, ülkenin en yakınındaki Konsolosunu korumaktan aciz durumlara düşürürler adamı.

Sevgili Ustacığım(!)

Keşke, Dünya Lideri olduğuna biz de inanmış olsa idik, keşke, bölgenin en güçlü adamı olsa idin, inan ki vatansever, milliyetçi kadrolar olarak herkesten fazla biz sevinir idik. Ama, baştan beri, bu gülünçlükleri hayretlerle, üzüntü ile ve bugünlerin geleceğini bilerek seyreden bizler, bugün yaşananlara herkesten çok üzülüyoruz. Haklı çıktığımızdan memnun olmayarak, ülkemizin düştüğü duruma kahroluyoruz.

Olmadı Usta(!) yapamadın, bari bir fırtlık nefes aldır da, hepimizi kurtar ve biraz sus!

Olmadı Usta(!), beceremedin, bari gerçekleri gör de, Türk Milleti’nden özür dile!

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.