Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13Haz/140

Mina Nur Kaymas Çocuk Üniversitesinde 3. Sınıfa geçti

1Menkul Değerler AŞ Kocaeli Şube Müdürü Cihat Kaymas’ın Küçük kızı Mina Nur Kaymas, Üsküdar Belediyesi ile Medeniyet Üniversitesinin ortaklaşa kurduğu ve YÖK tarafından onaylı Çocuk Üniversitesinde 2. yılını tamamladı.

Çocuk Üniversitesine İstanbul Koşuyolu'nda Korkut Özal'ın AKÖZ Vakfı tarafından yeni bir bina tahsis edildi. Üsküdar Çocuk Üniversitesi önümüzdeki on yıllık süre zarfında eğitim ve öğretim hayatına yeni binasında devam edecek. Binada; kütüphane, hızlı okuma atölyesi, hafıza atölyesi, zihin jimnastik atölyesi, bilişim atölyesi ve ARGE’nin yanı sıra seminer salonu, kantin ve spor salonları (masa tenisi, eskrim, okçuluk salonu) gibi bölümler de bulunuyor. Ayrıca büyük bir alana sahip olan binanın terasının da uzay gözlem evi olarak kullanılması planlanıyor. Binanın bir katında AKÖZ Vakfı da çalışmalarını sürdürecek.

Öğrenciler tarafından Korkut Özal için hazırlanan köşenin açılışında, sinema sanatçısı da olan Mina Nur Kaymas açılış kurdelesini takdim etti ve Korkut Özal ile sohbet etme imkanı buldu.

1Mina Nur Kaymas açılış makas ve kurdelası ile

2Mina Nur Kaymas, eski Bakan Korkut Özal ile birlikte

3Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile

4Mina Nur Kaymas ve Medeniyet üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.