Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

8Haz/140

Nuray – Dr. Mehmet Ayas çiftine tebrik ziyareti

  04 Haziran 2014 Çarşamba / Nuray – Dr. Mehmet Ayas çifti yeni doğan üçüncü çocuklarına Berke ismi verdiler.

Berke’nin doğumu ile ilgili olarak Nuray – Dr. Mehmet Ayas çiftine tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ayas çiftini Yeniköy’deki evlerinde; Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu üyesi Mali Müşavir Ahsen Okyar, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Makine Mühendisi Çetin Mut, Dr. İsmail Çapcı ile Endüstri Mühendisi Mustafa Toka ve eşleri ziyaret etti.

Ayas çiftini tebrik eden gurup, Berke’ye de baht açıklığı diledi.

BERKE kelimesi anlamı / hakkında bilgiler : 1- Kama, 2- Kamçı 3- Altınordu hükümdarı Cengiz Han'ın torunu ve Cuci'nin 3. oğlu Altınordu Devleti Hanı (1209-1266).

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Düldül Dağı eteklerinde, Ceyhan Nehri üzerinde, enerji üretmek amacıyla 1995-1999 yılları arasında inşa edilmiş bir baraj.

BERKE Türkiye'de en çok kullanılan 2078. isim (... 2076. elnur, 2077. elsun, 2078. berke, 2079. emür, 2080. ensar, ...). Ülkemizde yaklaşık her 29,448 kişiden birinin adı BERKE ve ismin yaygınlık oranı binde 0.03.

 Elvan Mut, Halime Toka, Nursel Okyar, Nuray Ayas, Berke Ayas, Ayşe Çapcı, Işıl Ayas, Emine Uzunhasanoğlu (Nuray Ayas ve misafirleri..)

Nuray –Dr. Mehmet Ayas çocukları Işıl ve Berke Ayas ile birlikte

Ayaktakiler; Hasan Uzunhasanoğlu, Çetin Mut, Dr. İsmail Çapcı Oturanlar; Mustafa Toka, Dr. Mehmet Ayas ve Ahsen Okyar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.