Gizem Baykara ile Ufuk Şanlı evlendi
Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara’nın kızı Gizem Baykara ile Kırıkkale Keskinli Doğan Şanlı’nın oğlu Ufuk Şanlı evlendi.
Kandıralı Sigortacı Aynur Baykara ile Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara’nın kızı Gizem Baykara, önceki gün düzenlenen bir tören ile hayatını Kırıkkale Keskinli Arap – Doğan Şanlı’nın oğulları Ufuk Şanlı ile birleştirdi.
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini, eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, KOÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan ve Mali Müşavir Ramis Oluk üstlendi.
Her ikisinin de Ford Otomotiv Fabrikasında çalıştığı Gizem – Ufuk Şanlı çiftinin Dolphin Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirilen nikah merasimine çok sayıda davetli katıldı. Çift balayı için Kıbrıs’a gidecek.
Gizem – Ufuk Şanlı çifti salona girerken
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gizem-Ufuk Şanlı çiftinin nikahını kıyarken
Gizem –Ufuk Şanlı çiftinin ilk hediyeleri bir Türk Bayrağı
Gizem –Ufuk Şanlı çifti nikah şahitleri ile birlikte
Gelin ve Damadın anne babaları; Arap Şanlı, Aynur Baykara, Erdal Baykara ve Doğan Şanlı
Kandıra Karagöllü Muhtarı Şaban Elmas ve nikaha katılanlar
Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, İşadamı Recep Yıldız, Derince Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recp Özaydınlı, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Ecz. Selçuk Arsaln, Dr. Aziz Alemdar, E. Albay Ali Kocatürk, Ferhat Bursalıoğlu
Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanlarından Erdoğan Alkan, Turan Sarı ve nikah merasimine katılanlar
Gizem – Ufuk Şanlı çifti Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve yakınları ile birlikte
02 Haziran 2014, 07:59
Genç çifte ömür boyu mutluluklar, sağlık ve huzur diliyorum.