Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

2Haz/140

YALOVA Seçimlerinin Gerçek Galibi, Sayın Muharrem İNCE’ dir. / Hasan YILMAN

hasan yılmanYALOVA Seçimlerinin Gerçek Galibi, Sayın Muharrem İNCE' dir. / Hasan YILMAN

Seçimlerin tekrarı gündeme geldiği işte o zaman sürecinde, bir çok kişi tarafıma YALOVA seçimlerini sormuştu. Cevap olarak:  Twitter sayfamda da 28-30 mayıs tarihlerinde açıkladığım gibi '' Ereğli ile geldiler YALOVA ile gidecekler, Ah.... Ah... CHP' nin başında Sayın Kılıçdaroğlu, MHP' nin başında da Sayın Bahçeli olmasa; işte o zaman süreci; hızlanacak demiştim.

YALOVA seçimleri öyle hafife alınacak bir seçim asla değildir. Her türlü maddi imkanlara açık davetlerin yaşandığı, akıl ile mantığın asla kabul bile edemeyeceği bir çok vaadlerin bol keseden atıldığı, yalanın, dolanın kol gezdiği, devletin tüm imkanlarının AKP' ye akıtıldığı  sadece yolların altınla kaplanmadığı, yollara altın döşenmediği, orantısız imkanların yarıştığı ve belki de asrın seçimi diyebiliriz.

Öyle vaadler ve uçuk kandırmacalar yapıldı ki; adeta YALOVALIYA yalancı CENNET vaadlerinin fütursuzca işlendiği bir o kadar komik ama, karşıdakileride kamçılayan, hırslandıran seçimdi YALOVA seçimi.

YALOVA seçimlerini CHP şeklen kazandı görünmektedir. Tüm olumsuzluklara rağmen Seçimin gerçek galibi, T. B.M.Meclisinde çok az bulunan ve onlardan birisi yani ; Altın Çocuk.... Sayın Muharrem İNCE' dir. Galip gelen.

Kolay mı...? YALOVAYI almak; bir tarafta kendisi bir damla suya muhtaç Kocaeli B.Şehir Belediye Başkanı çıkıyor diyor ki; Biz size Yuvacık barajından su vereceğiz diyebiliyor, Bir diğeri tranvay yapacağız diyor, Ufak bir yağmurda her tarafın deniz olduğu trafiğin felç haline geldiği Ankara başkanı  ile İstanbul başkanları hayale bile gelmeyecek bir sürü gerçekleşmesi mümkün olmayan vb. vaadlerini sıralıyabiliyorlar.

Seçime bir kaç gün kala YALOVALI tanıdıklara, hemşehrilere sordum seçim nasıl diye....? Cevap olarak yukarıda bahse konu '' AKP' nin hayalci aşırı vaadlerini duyunca inan AKP' ye oy vermekten vazgeçtim, hayatımda sola hiç oy vermedim ama burada ben CHP' ye değil içimizden bir olan Muharrem İNCE' ye oy vereceğiz.... çünkü o bizi korudu, R.T.Erdoğan' ın hemşehrisi, adamı, yakını olan, AKP' YALOVA Parlamenteri;  Derenin Ötekileri diyerek bizleri tüm ülkenin gözü önünde T.B.M.Meclisi kürsüsünden aşağıladı, hor gördü, bizi kaale bile almayan iftira kokan söz ile söylemlerde bulundu, mecburiyet karşısında Sayın Muharrem İNCE' nin ve bizim onurumuzu, gururumuzu tamir / onarmak, kurtarmak için CHP adayına oy vereceğiz ''  serzenişinde bulundular.

Sonuç olarak; Anladınız mı şimdi bazı aşırı bölgeci tercihlerin nelere mal olacağını. YALOVA seçim sonucu aslında AKP Parlamenteri Temel Coşkuna bir ihtardır. Sayın Muharrem İNCE' nin siyasi başarılarının artarak devam edeceğinin işaret fişeğidir. Hiç kimse kendisine fazladan pay çıkarmasın. YALOVA' da Muharrem İNCE vardır.

Helal olsun sana Muharrem İNCE. Sen.... derenin / suyun öteki tarafından gelenlerin ne olduğunu çok iyi ispatladın. Gazan mübarek olsun. Yolun-bahtın açık olsun. YALOVA seçimlerinin gerçek galibi Sayın Muharrem İNCE ' dir. Günler öncesinden söylemiştik. İşte ön görü, İşte sonuç....))))))))))))

 

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.