Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

15Oca/110

Aydınlar Ocağı Aygutşat Selçuk’u tebrik etti

 

14 ocak 2011aygutsad süleyman pekin 007

Kocaeli Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ile İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer, MHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan emekli Topçu Yarbay Aygutşat Selçuk’u ziyaret etti.

Karabaş Mahallesi Müneccim Arif Sokaktaki Evsat Emlak Ofisinde gerçekleşen ziyarette konuşan Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer; “Sivil toplum Örgütlerinde çalışmaları ile öne çıkan, Kocaeli Aydınlar Ocağının internet sitesinin de yazarlarından olan sayın Selçuk’a başarılar diliyoruz.” dedi.
1964 Kırşehir doğumlu evli ve iki çocuk babası olan Aygutşat Selçuk, 2004 yılında emekli olduktan sonra üye olduğu MHP’de, Basın ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Halen Kocaeli Amasyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Kocaeli Anadolu Dernekler Platformu İstişare Heyeti Başkanlığı görevlerini yürüten Selçuk, Evsat Emlak Şirketi’nin de sahibi.

14 ocak 2011aygutsad süleyman pekin 001

Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer, emekli Yarbay Aygutşat Selçuk’a Ocağın hediyesini takdim ederken

14 ocak 2011aygutsad süleyman pekin 007 

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, emekli Yarbay Aygutşat Selçuk, İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer

2(1807)

Selçuk Ailesi

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.