Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

15May/140

Eğitimci-Şair-Yazar Gürkan KARAÇAM 6. Kocaeli Kitap Fuarı’nda 18 Mayıs’ta okurlarıyla buluşacak.

gurkan-karacam-okurlariyla-bulusacak_manset_517  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarı’nda Gürkan Karaçam “YENİLMEZ” isimli Tasavvuf içerikli hayata dair motivasyon arttırıcı çalışmasını okurları için imzalayacak.

17-25 Mayıs tarihlerinde saat: 10:30-21:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık bulunacak olan Uluslararası Fuar Merkezi’nde 18 Mayıs 2014 Pazar günü saat: 15:00’da eğitimci-şair-yazar Gürkan Karaçam’da okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzalayacak. BAYŞAD YAYINEVİ C56 standında gerçekleştirilecek imza programına tüm halkımız davetlidir.

Gürkan KARAÇAM Kimdir?

1976 yılında Ardahan'da doğdu. Örgün eğitimini sırasıyla Köseköy İstasyon İlkokulu, İzmit Mimar Sinan Ortaokulu, İzmit Mimar Sinan Lisesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Eğitimi Matematik Öğretmenliği olmak üzere 1998 yılında tamamladı.

1998 yılının Aralık ayında başladığı öğretmenlik hayatına halen devam etmektedir.

2002 yılında Hafize Hanım ile evlenen Gürkan Karaçam, Mustafa Kerem ve Zeynep İclâl isimlerinde 2 çocuk babasıdır.

Kümbet Altında ve Türkmence Dergilerinde şiirleri yayınlanan Karaçam'ın "Nefesim" adında bir de şiir kitabı bulunmaktadır. Ayrıca www.herseydegisir.com adlı kişisel bir sitesi vardır.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.