Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

14Oca/111

Muhasebeciler çok faal

1

Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı Mehmet Balimre, 2008-2010 dönemi Meclis Başkanlık Divanı üyelerini ağırladı.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Meclis Başkanı Mehmet Balimre, Meclis Başkan Yardımcısı Ahsen Okyar, Divan Katipleri Cafer Tayyar Demirdaş ve Engin Eroğlu 2008-2010 dönemi Meclis Başkanı İsmail Birtürk, Başkanlık Divanı üyeleri Aylin Küçük, Mümtaz Atmaca ve Mustafa Kemal Bozat ile Oda Sekreteri Mustafa Taşpınar Kandıra yolu üzerindeki Mini Köşk Restoranda bir araya geldi. Neşe ile yenen yemekte Oda Meclis çalışmaları da görüşüldü. Geçen dönemin Meclis Başkanlık Divanı üyeleri tecrübe ve hassasiyetlerini aktarırken Başkan İsmail Birtürk; “Bizi böyle bir masa etrafında toplamanız ve ikramlarda bulunmanız kurumsal kimliğin oluşması yönünden de çok önemli. Arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

1

Mustafa Kemal Bozat, Ahsen Okyar, Mehmet Balimre(Meclis Başkanı), İsmail Birtürk(Geçen dönem Meclis Başkanı) ve Mustafa Taşpınar(Oda Sekreteri)

2

Aylin Küçük, Mümtaz Atmaca, Cafer Tayyar Demirdaş ve Engin Eroğlu

3

Mustafa Kemal Bozat, Ahsen Okyar, Mehmet Balimre(Meclis Başkanı), İsmail Birtürk(Geçen dönem Meclis Başkanı), Mustafa Taşpınar(Oda Sekreteri), Aylin Küçük, Mümtaz Atmaca, Cafer Tayyar Demirdaş ve Engin Eroğlu

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. çok güzel bir gündü emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.


Leave a comment

Geri izleme yok.