Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4May/140

HEPAR Genel Başkanı / Efsane Komutan Osman Pamukoğlu, Aydınlar Ocağın da..

6  03 Mayıs 2014 Cumartesi / Konferans vermek için İzmit’e gelen Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Kocaeli Aydınlar Ocağını ziyaret etti.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez’in ev sahipliği yaptığı Otel Asya’daki toplantıda konuşan HAKPAR Genel Başkanı, efsane komutan Osman Pamukoğlu ülkedeki gelişömelerle ilgili bilgi verdi ve; “Türkiye siyasi, sosyolojik, hatta etnik olarak bölünmüştür. Sadece Hakkari değil, Güney Doğu elden çıkmıştır. Çocuk ve kadın ölümleri, yani öldürülmeleri doğru bir şekilde değerlendirilmeli ve tedbirleri alınmalıdır.” dedi. Yerel seçim sonrası 7 il merkezinde Partimizin kurulması önemli bir olaydır diyen Pamukoğlu üyelerinin aidatları ile çalışan bir partiye gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz dedi.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’na ziyaret anısına Derneğin hediyesini takdim ederken, Efsane komutan da kitaplarını verdi.

1YMM Cazim Gürbüz, HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez

2Ecz. Selçuk Arslan, Ahsen Okyar, Eren Tezgel

3Efsane Komutan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu

4Ziyarette hazır bulunanlar

5İbrahim Gencer, Hasan Baltacı, Dr. Ali Değirmenci, Vedat Duyar

6Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri ile

7Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’na ziyaret anısına Derneğin hediyesini takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.