Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Nis/140

Kandıra’nın tek kokoreç ve tantuni salonu hizmet vermeye başladı.

imageKandıra’nın tek kokoreç ve tantuni salonu, Baykara Kokoreç ve Tantuni Salonu bir ilk olarak Kandıralılar’a hizmet vermeye başladı.

Özellikle Kandıra’da olmayan bir sektörde yatırım yapan Baykara, yeni mekanı ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Cumartesi pazarının kurulduğu Türkocağı Caddesi’nin   sonunda birinci katta hizmet vermeye başlayan Baykara Kokoreç ve Tantuni Salonu’nda, kokoreç, tantuni, yayık ayran ve içecek çeşitleri ile alışılmışın dışında farklı lezzetlerle karnını doyurabilirsiniz. Açılan salon, şimdiden damakların tadı olmaya aday gözüküyor. Şimdiden damaklarımızın tadı olmaya aday gözüküyor.

Hizmet vermeye başlayan Baykara Kokoreç ve Tantuni salonu sahibi Türkan Baykara, konuyla ilgili yaptığı açıklama da ‘’ Olmayan bir yatırım yapmak istedik. Attığımız bu adımla, Kandıra’da  kokoreç ekmek ve tantuni ekmek, yada lavaş kokoreç tadını vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Cuma günü yapılacak açılışımıza tüm Kandıralılar’ı davet ediyoruz. Buyursunlar bu lezzetli ürünlerimizden tatsınlar’’ dedi.

Siparişleriniz için : 0262 551 66 55'i arayınız...

http://www.kandiraajans.com/haber/993/kandirada-kokorec-ve-tantunici-acildi.html

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.