A. Efe Küçük’ün de yeraldığı Çoksesli Çocuk Korosu dinleyenleri büyüledi
21 Nisan 2014 Pazartesi / Kocaeli Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü Çoksesli Çocuk Korosu’nun, Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlediği konser izleyenleri büyüledi
Kocaeli Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü Çoksesli Çocuk Korosu’nun, Kocaeli Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Orkestrası ile birlikte Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlediği konser izleyenleri büyüledi. Koroda yer alan çocukların yakınları başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.
ATATÜRK İÇİN SÖYLEDİLER
Çocukların yeteneklerini sergilediği performans ile başlayan program Şef Figen Yünlü’nün yönettiği çoksesli koronun seslendirdiği parçalarla devam etti. Çoksesli koro, Masalçık, Sevgili Öğretmenim, Taka Tuka, Güzel Yurdum, Spagetti, Sevgi Çiçekleri ve diğer parçalarını seslendirdi. 23 Nisan coşkusunu yaşatan koro, konserin final şarkısı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için seslendirildi.
A. EFE KÜÇÜK’ÜN HAYRANLARI DA GECEDEYDİ..
Koroda yer alan Ahmet Efe Küçük’ü bu özel programında; Dedesi Ahsen Okyar, Anneannesi Nursel hanım, Babası Cem Küçük, annesi Neslihan hanım, Dayısı Burak Okyar, yengesi Hatice hanım, Halası Miray Küçük, Büyük dayısı Hasan Baykara, yengesi Fatma hanım, yeğenleri Merve ve Berkalp Talha Baykara, diğer dayısı Sabahattin Baykara, yengesi Canan hanım, yeğenleri Aslı ve Serra Nur Baykara ile aile yakınları Nevin – Sedat Çalık çifti yalnız bırakmadı.
Burak Okyar, Sabahattin Baykara, Ahsen Okyar, Nursel Okyar, Canan Baykara
A. Efe Küçük, dayısı Sabahattin Baykara ile birlikte
A. Efe Küçük, dedesi Ahsen Okyar ile birlikte
Miray Küçük, Neslihan Küçük, Nevin Çalık, Sedat Çalık, Cem Küçük
Ahsen – Nursel Okyar, A. Efe Küçük
A. Efe Küçük, anne – babası ile birlikte
A. Efe Küçük’ü dinlemye gelen yakınları
Leave a comment
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.