Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Nis/140

KLİMİK Derneği 2014 Bahar Okulu’nu İzmir Çeşme’de gerçekleştirdi

5Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Eğitim Komisyonunun toplantısı İzmir Çeşme’de gerçekleşti.

Başkanlığını Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşe Willke Topçu’nun üstlendiği Bahar Okulu’na Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji  uzmanları kabul edildi. Eğitim programına 56 hekim katılırken, 16 Öğretim üyesi de eğitici olarak yer aldı. Ders öncesi ve sonrası  testler, grup çalışmaları ve teorik derslerle oldukça interaktif geçen okulda sistem enfeksiyonları modüller halinde ele alındı. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Dr. Halil İbrahim Kahraman’ın da katıldığı eğitim, final sınavı ile sona erdi.

1 KLİMİK Derneği toplantısına katılanlar Çeşme Cezayirli Gazi Hasan Paşa’nın anıtı önünde.

2Eğitimde 3 İzmitli. Dr. H. İbrahim Kahraman, Prof. Dr. Haluk Eraksoy, Prof. Dr. Ayşe Willke Topcu. Prof. Dr. Haluk Eraksoy İzmit’te uzun yıllar hekimlik ve Tabip Odası Başkanlığı yapmış olan Dr. Kutlu Eraksoy’un oğlu olup ilk ve ortaokulu İzmit’te okumuştur.

3Prof. Dr. Halis Akalın, Dr. H. İbrahim Kahraman, Prof. Dr. Fatma Ulutan, Prof. Dr. Haluk Eraksoy

4Dr. İbrahim Kahraman, Dr. Ömer  Hilmi Alga, Dr. Hasan Tahsin Göztaş

5Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Dr. H.  İbrahim Kahraman, Rodos’ta doğmuş, dört defa hanlık yapmış ve bölgede yaşamış Kaplan Giray Han’ın heykeli önünde.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.