Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Nis/140

Kocaeli’nin Enleri Nedir Dersiniz? – Selçuk Çelebi

SAM_4618Kocaeli’nin Enleri Nedir Dersiniz? - Selçuk Çelebi

Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Belediye Başkanı iken kendilerine Sayın Başkan sizi TC Başbakanı olarak görmek istiyorum demiştim. Evet bu gün 12 yıldır TC Başbakanı olarak görev yapmaktadır.

Kocaeli’nin Enleri Nedir Dersiniz?

Aklıma hemen gelen Kocaeli Kandıra’lılar Derneği akla gelir dersem asla haksızlık yapmıyacağımı düşünüyorum. Bu derneğin tüm yemekli toplantıları Otel Asya’da olur, Her zaman davetsiz misafirleri vardır. Bu davetsiz misafir sıfatını her seferinde almışım.

Samimiyetimle itiraf edeyim ne zaman Kandıralılar Derneğinin etkinliğine katılmış isem her defasında asla kendimi yabancı gibi görmedim. Her zaman bir Kandıra’lı gibi hissetmişim.Kocaeli'de tahkip ettiğim en popüler üç Dernek varsa bunlardan biridir.Her yerde övgüyle bahsettiğim anlatmaktan sıklımadığım dernektir diyebilirim Kocaeli Kandıralılar Derneği ne diyelim böyle STK'r ı sizlere tanıtmakta bizlerin görevidir.

Sayın Ahsen Okyar Kandıra’nın değil Kocaeli’nin ender yetiştirdiği  kişilerinden biridir. Eski Aydınlar Ocağı Başkanı olan Ahsen Bey aynı zamanda Mali Müşavir sıfatıyla da  İzmit Merkezde en güçlü kanaat önderliği sifatınıda taşıyor diyebilirim. Kendileri ile İzmit Lisesinin Denetleme Kurulunda görev yapmanın heyecanını yaşıyorum.

Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Belediye Başkanı iken kendilerine Sayın Başkan sizi TC  Başbakanı olarak görmek istiyorum demiştim. Evet bu gün 12 yıldır TC Başbakanı olarak görev yapmaktadır.

Aynı dilek ve temennilerimi Sayın Ahsen Okyar  ağbim için İşallah TBMM Meclisine gider diyorum. Kocaeli için büyük bir kazanç olur diye düşünüyorum.Söyleyene değil söyletene bak İşallah dileğimi ALLAH cc dileğimi kabul eder.

Uzun yılara dayanan  dostluğum Recep Yıldız yanında her zaman güvenilir dostum,kadım dost diyebileceğim saygı duyduğum kişiler arasındadır. Yardımsever ve her zaman dost canlısı olan Recep Yıldız beyin ünü de  Kandıra’nın dışına çıkmış vaziyettedir.

Harun Reşit Kocagöz genç arkadaşımız Dernek başkanlığı sürecinde tanıştık Dost canlısı yardım etmeyi sever kardeşim adeta insan canlısı tanıdığıma son derece memnun olduğum kişiler arasındadır.

Tolga Havuç kardeşimiz ününü  bırakın kandıra’yı Türkiye’nin dışına çıkmış, kardeşimiz yolu açık olur İnşallah, sorgusuz sualsız tek geçeceğim kişilerin başındadır. Kendilerini çok yakın tanığım ve de sevdiğim kişiler arasında olan Sayın Tolga Havuç  Spor Akademisi mezunudur .Jimnastik kulübü başkanı olması sıfatıyla yakın gelecekte  Dünya Şampiyonları çıkarsa Tolga Kardeşimizin sayesinde olacaktır.

Turan Sarı eski Kandıra belediye başkanı olması sebebiyle kendileri Diş doktorudur.Aynı katta  olmamız sebebiyle sık sık görüşme fırsatını yakalıyorum. Gercekten örnek almamız gereken büyüklerim arasındadır. Zaman zaman sohbet etme imkanını yakalıyorum sohbetinden haz aldığım büyüklerimin arasındadır.

Kocaeli Haber Dünyası  büromuzun karşısında bürosu olan sayın Metin Gönül bey dünya tatlısı bir kardeşimizdir. Tanıdığıma son derece memnun olduğum arkadaşlarım arasındadır. Paylaşmasını bilen yardımlaşmayı her zaman ön planda tutan Metin Gönül her gün mutlaka karşı karşıya gelir  birbirimizin halini ve hatırını sorarız. İyi ki varsın Metin kardeşim ALLAH uzun ömür verir İnşallah.

Cengiz Kan Kandıra eski Belediye  Başkanı biraz siyası manavra noktasını becerebilse idi mutlaka tekrar başkan olarak devam ederdi. Asker kökenli olması  dopra olan  sayın başkan samimiyetimle söyliyeyim siyesette gönüllere köprü kurmak noktasında son derece saygı duyduğum kişiler arasındadır.Sayın Cengiz Kan bey çok önemle belirtiyorum siyasi araneda daha tecrübeli ve donanımlı olarak her zaman kendinden söz ettirecektir.Sayın Başkanıma yaşantısında sağlık ve sıhhatlı ömür diliyorum.

Ramazan Ören sevgili arkadaşım yaklaşık 30 yıla yaklaşan dostluğumuz vardır.Bu arada kandıra’lı olan arkadaşım doğduğu köye muhtar seçildi.Bu arada görevini kutluyayım kardeşimin samimiyetimle söyliyeyim sırasıyla köyün tüm sorunlarını tek tek üstesinden geleceğinin garantisini verebilirim.

Ünal Köken yeni seçilen Kandıra Belediye Başkanı kendilerini uzun zamandır tanırım. Bu arada her halde bir ağabi olarak söyliyeceğim birkaç sözüm olur diye düşünüyorum. Başkan olmak önemli değil gönüllerde kalıcı izler bırakmak önemlidir.Yeni seçilen Ünal Beye başarılar diliyorum.

Kocaeli Haber Dünyası olarak daha çok yazamadım çok Kandıra’lı dostum var sakın ha alınmasınlar hepsine en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Kalın Sağlıcakla,

http://www.kocaelihaberdunyasi.com/selcuk-celebi-c27/kocaeli-nin-enleri-nedir-dersiniz-y392.html#sthash.41W1xlPl.dpuf

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.