Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

14Nis/140

Aydınlar Ocağı yöneticileri Tarihi Şen Yuva Köftecisin de..

image_2

01 Nisan 2014 Salı / Dr. Mithat Bora Bulut kardeşim ile Tarihi Şen Yuva Köftecisinde buluşmaya karar verdik. Tekrar aradığında Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez’in de geleceğini söyledi.

Tarihi Şen Yuva Köftecisi işletmecisi İlhan Haftacı bey ile sohbet ederken, Aydınlar Ocağı Denetim Kurulu Başkanı Erdal Baykara kardeşim telefon etti. Bizim büroya gelmiş, hemen köftcide bekliyorum dedim. Başkanımızın ve Erdal Beyin de gelmesi ile heyetimiz tamamlandı.

Öğle yemeği sonrası Devletli Eniştemiz Tuncer Akşener’in ofisine geçtik. Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu, Teknik Öğretmen Osman Ölçer, Eğitimci Semih Uzunhasanoğlu, Hilmi Ökmen, Hikmet Baltacı’nın da orada olduğunu gördük.

Ülke ve dünya meselelerini konuşurken Devletli eniştemizin ikram ettiği nefis  çayları da afiyetle içtik.

image_2İlhan Haftacı, Erdal Baykara, Ahsen Okyar, Dr. Mithat Bora Bulut, Av. Ruhittin Sönmez

image_4Hasan Uzunhasanoğlu, Semih Uzunhasanoğlu, Ahsen Okyar, Tuncer Akşener, Dr. Mithat Bora Bulut, Hikmet Baltacı, Hilmi Ökmen, Erdal Baykara

image_6Erdal Baykara, Hilmi Ökmen, Av. Ruhittin Sönmez, Osman Ölçer, Hikmet Baltacı, Dr. Mithat Bora Bulut, Tuncer Akşener, Ahsen Okyar, Cemil Uslu, Semih Uzunhasanoğlu, Hasan Uzunhasanoğlu

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.