Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

11Nis/140

Kandıralı Başkana Vefa ve Teşekkür…

1  10 Nisan 2014 Perşembe / 21. şeref yaşını kutlayan Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Nisan ayı vefa ve teşekkür toplantısında geçen dönem görev yapan Kandıralı Belediye Başkanı Cengiz Kan’a plaket verildi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün; “29 Mart 2009 – 30 Mart 2014” tarihleri arasında geçen beş yılda hemşehrilerimize hizmet veren Kandıra Belediye Başkanımız Cengiz Kan’ı tebrik ediyor, teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

Kan; Kandıralılara şükranlarımı sunuyorum.
Katılanların tek tek görüş ve değerlendirmelerini aktardığı toplantıda hanımlar adına 10. Dönem Başkanı Harun Reşit Kocagöz’ün eşi Nurdan Kocagöz konuştu ve Kan ailesine teşekkürlerini sundu. Toplantının sonunda söz alan Cengiz Kan; “Kandıralıların vefalı insanlar olduğu bu toplantı ile bir kere daha herkes tarafından görülmüştür. Düşünen ve bu toplantıyı tertipleyen Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticilerine, buraya gelen görüşlerini açıklayan Sizlere, ayrıca görevli olduğumuz dönemde ilgi ve desteklerini esirgemeyenlere eşim ile birlikte şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.                                                                                                     

Cengiz Kan’a plaket
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’a, Kocaeli Kandıralılar Derneği 10. Dönem Başkanı Harun Reşit Kocagöz ile 11. Dönem Başkanı Erdoğan Görgün tarafından birlikte teşekkür plaketi takdim edildi.

Katılanlar
Nurşen - Erdoğan Görgün çiftinin ev sahipliği yaptığı Vefa ve Teşekkür Toplantısına; Geçen dönem Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve eşi Özen Kan, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; Diş Hekimi Turan Sarı, Sanayici Günay Gülcü, Sigortacı Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapçı, Cenk Tesisat Şirket Müdürü Recep Yıldız ve Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, SAÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Bayrak, Tesisat Teknisyeni Salim Yaşar, Dahiliye Mütehassısı Dr. Sabri Güncan, Reklamcı Metin Gönül, Mali Müşavir Ahsen Okyar, emekli Ahmet Güngör, Güvenlikçi Ramazan Dağtekin, emekli Albay ve Derince Belediyesi Meclis üyesi Ali Kocatürk, Olimpiyat Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç, AKP İl Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Şentürk, eski İl Genel Meclisi üyesi Semih Sarıçay, Ender Aladağ, Bekirderespor Başkan Yardımcısı Sabri Yıldız, emekli Rafet Sarı, Brandacı-Reklamcı Nevzat Çoşkun, Ömer Önen, Ekonomist Cihat Kaymas, SAÜ Öğretim görevlisi Adem Arı, İşadamları; Ahmet Dursun, Umut Bulgurcu ve Mehmet Ali Sezer ile eşleri katıldı.

1Turan–Can Sarı, Özen–Cengiz Kan, Erdoğan–Nurşen Görgün

2Semih Sarıçay, Harun Reşit Kocagöz, Salim Yaşar

3Nurdan Kocagöz ve toplantıya katılanlar

4Cihat Kaymas, Günay Gülcü, Dr. İsmail Çapcı, Tolga Havuç

5Geçen dönem Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan teşekkür konuşmasını yaparken

6Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Vefa ve teşekkür toplantısına katılanlar

7Hanımlar adına Nurdan Kocagöz Kan ailesine teşekkür ederken

8 Kocaeli Kandıralılar Derneği 10. Dönem Başkanı Harun Reşit Kocagöz ile 11. Dönem Başkanı Erdoğan Görgün birlikte Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’a, teşekkür plaketi takdim ederken.

9Özen –Cengiz Kan  ve toplantıya katılan hanımlar

10Geçen Dönem Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan Kocaeli Kandıralılar Derneği yönetcileri ile birlikte

 

23Kandıralılar Otel Asya’da

SAM_1426Ahsen-Nursel Okyar

SAM_1445Ayşe Çapcı konuşmasını yaparken

SAM_1436Erdal Baykara, Turan – Can Sarı

SAM_1421Ahmet Dursun, Ali Kocatürk, Recep – Kezban Yıldız

SAM_1427

SAM_1444

SAM_1427

SAM_1425

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.