Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20Tem/110

Dr. Aziz Alemdar gezi arkadaşları ile..

12007 yılı Temmuz ayında 8 günlük Karadeniz seyahatini birlikte gerçekleştirenler Dr. Aziz Alemdar’ın evinde toplandı.

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın evinde dört yıl sonra gerçekleşen buluşmaya; Ecz. Selçuk Arslan, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Bilgisayar Programlama Uzmanı Yunus Özen ve İşadamı Hasan Baykara ile eşleri katıldı.

Ahsen Okyar’ın hazırladığı ve Yunus Özen’in sunduğu 2 bin adet gezi fotoğrafı heyecanla seyredildi. Ziyarette konuşan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar; “2007 yılında birlikte gerçekleştirdiğimiz, 8 gün süren Karadeniz seyahatinin hatıraları hala hafızalarımızda.. Sarp Sınır kapısı dahil görmediğimiz Boztepe, çıkmadığımız yaylayı bırakmadık. Yıllar sonra yoğun bir günün akşamında, Sizlerle beraber olmanın mutluluğu tekrar yaşattınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

1 Ayaktakiler: Bilgisayar Programlama Uzmanı Yunus Özen, İşadamı Hasan Baykara, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu Oturanlar: Mali Müşavir Ahsen Okyar, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve Ecz. Selçuk Arslan

2 Nursel Okyar yıllar sonra gerçekleşen ziyaret anısına hazırlanan hediyeyi ev sahibesi Nihal Alemdar’a takdim ederken

3 Ayaktakiler: Emine Uzunhasanoğlu, Göksu Özen, Ümmühani Özen. Oturanlar: Fatma Baykara, Gül Arslan, Nihal Alemdar ve Nursel Okyar.

4 29.07.2007 Sarp Sınır Kapısında

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.