Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Nis/140

Dr. Aziz Alemdar seyahat arkadaşları ile buluştu

20140403_215227  03 Nisan 2014 Perşembe / Derince Belediye Başkanlığını devreden Dr. Aziz Alemdar Karadeniz seyahat arkadaşları ve Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları ile Ramada Otelde biraraya geldi.

2007 yılının Temmuz ayında 8 günlük Karadeniz seyahatini birlikte gerçekleştiren Dr. Aziz Alemdar, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Ecz. Selçuk Arslan, Endüstri Mühendisi Mustafa Toka, Baykara Makinanın sahibi Hasan Baykara, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu ile Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları Sigortacı Erdal Baykara(6.dönem), Dr. İsmail Çapcı(7.dönem), Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz(10.dönem), İşadamı Erdoğan Görgün(11.dönem) ve eşleri Ramada Otel’de akşam yemeğinde buluştu.

Karadeniz seyahati üzerinden 7 yıl geçmiş

Toplantının açılışında konuşan Ecz. Selçuk Arslan; “ Zaman hızla akıp gidiyor. 2007 yılında gerçekleşen ve güzel hatıralarla döndüğümüz, bütün yaylalarına çıktığımız, Sarp sınır kapısına kadar gittiğimiz Karadeniz seyahatimizin üzerinden neredeyse 7 yıl geçti. Bugün de Dr. Aziz Alemdar Başkanımızın Derince Belediye Başkanlığını devrettiği özel bir gün. Sevgili Başkanımıza hizmetleri için teşekkür eder, yengemiz hanımefendi ve çocukları ile birlikte, sağlık içinde uzun bir ömür dileriz.” Dedi.

Kandıralılar Dr. Aziz Alemdar’ı seviyor

Seyahat hatıralarının da konuşulduğu toplantıda söz alan Kocaeli Kandıralılar Derneği geçen dönem Başkanı Harun Reşit Kocagöz; “Derince Belediye Başkanımız ve ekibi Derince’de tertipledikleri Kandıralılar Gecesinde Amir Ateş ve Türkan Kandıralı gibi üstatlarla Derincelileri buluşturmuştur. Fırsat bulduğunda her davetimize katılan, bizim için çok özel bir programı hazırlayan Aziz Başkanımıza huzurlarınızda arkadaşlarım adına bir kere daha teşekkürlerimi arz ediyorum.” Dedi.

Doğum günü sürprizi

Toplantının sonunda gelen pastayı eşi Dr. İsmail Çapcı ile birlikte kesen Ayşe Çapcı, “Yeni yaşıma girdiğim günün akşamında doğrusu böyle bir sürprizle karşılaşmaktan mutluyum. İlginize teşekkür ederim.” Dedi.

20140403_202157Erdoğan Görgün, Ecz. Selçuk Arslan, Dr. Aziz Alemdar, Hasan Uzunhasanoğlu, Harun Reşit Kocagöz

2Halime - Mustafa Toka, Dr. İsmail Çapcı, Erdal Baykara

3Nurşen Görgün, Nursel Okyar, Gül Arslan, Nihal Alemdar

4Fatma - Hasan Baykara, Çetin – Elvan Mut, Emine Uzunhasanoğlu

5Ümmühani Özen, Ayşe Çapcı, Aynur Baykara, Nurdan Kocagöz

6Eşi Dr. İsmail Çapcı ile birlikte doğum günü patasını kesen Ayşe Çapcı

7Nihal Alemdar ve toplantıya katılanlar

20140403_223043Dr.Aziz Alemdar toplantıya katılanlarla

20140403_223306 1Toplantıya katılanlar birarada

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.