Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Mar/140

MHP Kandıra Mitingine Akşener de Katıldı

SAM_1346  26 Mart 2014 Çarşamba / Sönük geçen AKP mitinginden sonra gerçekleşen MHP Mitinginde hem çok kalabalık ve hem de büyük çoşku vardı. Ahsen Okyar

Mitinge MHP TBMM Grup Başkanvekili Meral Akşener, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, ilçe başkanı Türkan Özcan, Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı, DP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, DP Büyüşehir Belediye Başkan adayı Levent Yağız, İlçe Başkanı Ender Altınay, bir çok sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ile çoşkulu bir kalabalık katıldı.

ÇAPULCU DEMİYORUZ
Açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, mitinge gelen herkese ve kendilerinedestek verenlere teşekkür etti. MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, "Biz, diğerleri gibi ‘Bizim partiye oy veriyorsan her şey yolunda’ ama diğerleri için ‘Çapulcusunuz’demiyoruz" diye konuştu.

O DÖNEMLER BİTTİ
Kandıralılar’la gurur duyduğunu söyleyen Sancaklı, "Birileri işine gelmediği zaman Kandıralılar’a ‘Çapulcu’ diyor, bir başkasına ‘Şarlatan’ diyor, birilerine ‘Haşaşi’ diyor. Sim kim oluyorsunuz da bizi ayırıyorsunuz. Biz hepimiz kardeşiz ama birileri hep onların istediği olacak sanıyor. Bu söylemlerin dönemi bitmiştir. Yok artık bundan sonra ben dedim oldu bitti dönemi. Sizinle gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

ROZETİMİ BIRAKACAĞIM
MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı ise "Dürüst, ilkeli, güvenin esas olduğu Kandıra'yı inşa etmek için bu göreve talip olduk. MHP olarak bizim anlayışımız insan odaklıdır. Bizim için insan Allah'ın kutsal emanetidir. Eğer beni belediye başkanı yaparsanız o gününsabahı parti rozetimi ilçe başkanıma bırakıp, hizmeti devaralacağım. İnsanları ayrıştırırsam gözlerim kör olsun" dedi.

HADİ ORADAN DEMEK İÇİN
TBMM Grup Başkanvekili Meral Akşener, MHP'nin adaylarına destek istedi. Yerel iktidarı da eleştiren Akşener, "Ben burada sizlerden Ahmet Şakacı ve Saffet Sancaklı'ya oy istiyorum. İnşallah hayırlısı ise Allah seçilmelerini nasip etsin. Ayakkabı kutularında 4.5 milyon dolar çıkıp hırsızlık parasını utanmadan İmam Hatip Lisesi için diyenlere hadi oradan demek için toplandık" diye konuştu.

ÇAKMA MİLLİYETÇİLER
Akşener konuşmasına şöyle devam etti: "Tüm hırsızlıklara, bütün bunlara artık yeter demek için toplandık. Abdullah Öcalan'ın ses kaydı düştü. Diyor ki ‘Anlaştım iktidar partisi ile 10 bin kadro istiyorum, verecekler.’ Utanmadan bayrak şiiri üzerinden, İstiklal Marşı üzerinden miliyetçilik yapıyorlar. Çakma milliyetçilere hadi bakalım güle güle, Abbas yolcu demek için toplandık. Umarız bu kalabalığı Başbakan da görür.

KANDIRA'YI GÖRSÜN
Kandıra kararını vermiş, Kandıra Ahmet Şakacı'yı, Saffet Sancaklı'yı seçecek. Aynı zamanda MHP'yi 2015'in iktidarın alternatifi olarak da seçecek. Kandıra'nın bu iradesini Başbakan’ın görmesini dilerim. Görür de anlarda herkese hakaret etmekten vazgeçer. Allah kendisine akıl filkir versin. AKP yavaş yavaş demir alıyor bu limandan. Başkanlarımızın yolu açık olsun."

1e3e591524

 

SAM_1344

SAM_1352

3

4

7

6

SAM_1386

10153354_10203493228002518_1141428063_n

SAM_1394

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.