Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17Mar/140

Şakacı; Bahane üreten değil, hizmet eden olacağız

1

15 Mart 2014 Cumartesi / MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı seçim çalışmalarına Safalı ve Kabaağaç köylerinde devam etti.

Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı’nın Safalı ve Kabaağaç köy çalışmalarına, MHP Kandıra İlçe başkanı Türkan Özcan, DP İlçe başkanı Ender Altınay ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. Safalı köy muhtarı Tevfik Birgin, Kabaağaç köy muhtarı M. Bayram Çelik’in de yakın ilgi gösterdiği çalışmalara e. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Kandıralılar Derneği başkanlarından Erdal Baykara ve Bekirderespor Denetçisi Ahmet Güngör de katıldı.

MHP Başkan adayı Şakacı Safalı köyünde yaptığı konuşmasında; Kandıra'yı Kandıra'nın yetişmiş değerleriyle ve ayırım yapmadan hep birlikte yönetmeye talip olduklarını söyledi. Kabaağaç köyündeyse yöneltilen 'Başkan olduğunuzda bizim yol sorunumuzu çözmeyen iktidar partisi gibi sizde bizi hizmetten yoksun bırakacak mısınız?' sorusu üzerine ' Her zaman dediğim gibi kimseyi ötekileştirmeden her köye hak ettiği hizmeti eşit ve adaletli bir şekilde vereceğiz.' diye cevap verdi.

Konuşmaların sonunda Bedirhan Şakacı’nın okuduğu 'İmam Hüseyin' ilahisi toplantıya katılanlara duygulu anlar yaşattı.

1Ahmet Şakacı’ya destek için Kandıra’ya gelen E. Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar Safalı Köyünde halkı selamlarken

 2Safalı Köy Meydanında MHP adayı Ahmet Şakacı’yı dinleyenler

3Ahsen Okyar, Hilal Kübra Altınay, MHP Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı, Safalı Muhtarı Tevfik Birgin, Kocaeli Kandıralılar Derneği e. Başkanı Erdal Baykara, Ahmet Güngör ve toplantıya katılanlar çay molasında

4Kabaağaç Köyünde MHP Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı’yı karşılayanlar

5Kabaağaç Köyünde Bedirhan Şakacı “İmam Hüseyin” İlahisini okurken

6Veteriner Hekim Fahri Şen, Satranç Hocası Mustafa Yıldız, MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı, e. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Kabaağaç Köyü Muhtarı Mustafa Bayram Çelik

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.