Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

15Mar/140

Kandıralılar, Lokantacılar Odasında…

SAM_0991

11 Mart 2014 Salı / Harun Reşit Kocagöz Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri, tekrar Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı seçilen Hikmet Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, aynı zamanda hemşehrisi olan Oda Başkanı Hikmet Özdemir’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ziyarete; Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri; Sigortacı Erdal Baykara ve Sanayici Günay Gülcü, Denetim Kurulu üyeleri; Mali Müşavir Ahsen Okyar, Reklamcı Metin Gönül ve Ahmet Güngör ile Oda Yönetim Kurulu üyeleri; Yavuz Acar, Bayram Yenigün, Adnan Kazdal ile Oda Genel Sekreteri Mehmet Özkanlı katıldı.

Ziyaret, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve Başkan Yardımcısı Günay Gülcü’nün birlikte Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir’e Derneğin hediyesini takdim etmesi ile sona erdi.

SAM_0981Erdal Baykara, Harun Reşit Kocagöz, Hikmet Özdemir

SAM_0985Yavuz Acar, Ahsen Okyar

SAM_0983Metin Gönül, Günay Gülcü, Erdal Baykara

SAM_0986Ahmet Güngör, Metin Gönül, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Harun Reşit Kocagöz, Yavuz Acar, Ahsen Okyar

SAM_0989Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve Başkan Yardımcısı Günay Gülcü birlikte Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir’e Derneğin hediyesini takdim ederken

SAM_0991Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir ve misafirleri

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.