Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

21Şub/140

Saffet Sancaklı Kandıralılar Derneğin de..

6

MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti.

MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, İl Başkanı Aydın Ünlü ile birlikte Harun Reşit Kocagöz Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti. Otel Asya’da gerçekleşen toplantıya Kandıralılar ilgi gösterdi.

Efsanevi kaptan Büyükşehir Belediye Başkan adayı

Kandıralılar Derneği Başkanı Kocagöz; “Bugün eski Milli Futbolcu, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Futbol Takımlarında ilk oynayan futbolcu ve Kocaelispor'un efsanevi Kaptanını MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ağırlıyoruz. Hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyoruz. “ dedi.

İlimizdeki 200 binin üzerindeki Kandıralı önemli

İl Başkanı Aydın Ünlü’nün kısa konuşması sonrasında söz alan Saffet Sancaklı; “Aday olacağımı söylediğimde siyasetin için yeralan bir büyüğüm Kandıralıları ikna etmem gerektiğini söyledi. Buraya gelirken özel hazırlık yaparak geldim. Başbakan, Bakan çıkaran Kandıralılar politikayı da biliyor. Kandıra adayımız Ahmet Şakacı ve listesinde yer alan belediye Meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla Sizlere, Kandıra, İlimiz ve ülkemize hizmet etmek istiyoruz.” dedi.

Büyük ilgi

Otel Asya’da gerçekleşen toplantıya; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, Sanayici Günay Gülcü, Diş Hekimi Turan Sarı ve Sigortacı Erdal Baykara, Yönetim Kurulu üyeleri; İşadamı Erdoğan Görgün, SAÜ Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Bayrak, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar, Av. Abdurrahman Kaymak, Denetim Kurulu üyeleri; Mali Müşavir Ahsen Okyar, Reklamcı Metin Gönül, Burak Şirket Müdürü İbrahim Yılmaz, emekli Ahmet Güngör, Uçak Mühendisi Doğukan Yavuz, Müteahhit Murat Özer, Elektrik Elektronik Mühendisi Esat Kaygısız, Mesut Belhan, Ferhat Bursalıoğlu, Mehmet Özer, Günay Çömlek, Menkul Değerler AŞ İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas, Gazeteci Yiğit Özcan, İşadamı Fahrettin Özaydın, Ramazan Dağtekin emekli Yarbay Fahrettin Demir, İbrahim Üzmez ve Bayram Bilge katıldı.

Sancaklı’ya hediye

Çok sayıda gelen soruyu cevaplayan, çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgi veren Başkan adayı Saffet Sancaklı’ya, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ziyaret anısına Derneğin seramik hediyesini takdim etti.

 

Saffet Sancaklı kimdir? (Kendi kaleminden)

27 Şubat 1966’da Yugoslavya’nın Tutin şehrinde doğdum. 1968 yılında ailem ile anavatanımız Türkiye’ye göç ettik.
Eğitim hayatıma İstanbul Gaziosmanpa’da Cemal Gürsel İlkokulu’nda başladım. Ortaokul ve liseyi Vefa Poyraz Lisesinde okudum. Sonrasında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazandım fakat spor hayatımdan dolayı tamamlayamadım. 2 Sene önce tekrar üniversite sınavına girip Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü okumaya başladım.              Futbol hayatıma 1976 yılında Gazaiosmanpaşa Kültürspor’da başladım.                             1985 yılında profesyonel olarak Vefaspor Kulübü’ne imza attım.                                       Daha sonra Beşiktaş, Eskişehirspor, Konyaspor, Sarıyerspor, Kocaelispor, Galatasaray ve Fenerbahçe’de oynadım.                                                                                               130’u Süper Lig’de olmak üzere 200’ün üzerinde profesyonel ligde gol attım. Milli takımın her kademesi ve Avrupa Kupaları’nda uzun yıllar mücadele ettim.
Türk Futbol tarihinin en çok gol atan ilk 10 oyuncusu arasındayım.                                      Aynı zamanda Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş olarak adlandırılan üç büyük takımda oynayan ilk futbolcu olarak da Türk Futbol Tarihindeki yerimi   aldım.                                                                                                                         1999 yılında profesyonel futbolculuk hayatımı noktaladım.
Aynı sene UEFA Asbaşkanı Sayın Şenes Erzik Bey’in yönlendirmesi ve isteğiyle dünyada 250 kişide olan ve Türkiye’de ilk olan FIFA Futbolcu Menajerliği Lisansını aldım ve uzun yıllar başarılı bir şekilde futbolcu menajerliğini sürdürdüm.                                                      Bunun yanı sıra çeşitli ticari faaliyetlerde de bulundum.
2001 yılında Yıldırımbosnaspor(Bayrampaşa) kulübünde 1 sene başkanlık yaparak kulübü şampiyonluğa taşıdım.
2006 yılında TMSF’nin açmış olduğu ihaleyi kazanarak İstanbulspor kulübünü satın aldım ve 2 sene başkanlık görevini yürüttüm.
2008 yılında binicilik sporuna başlayarak kısa bir sürede milli takım seviyesine kadar yükseldim. Atlı Dayanıklılık (Endurance) dalında 20 km, 50 km ve 60 km yarışlarında Türkiye Şampiyonu oldum.
Bildiğim yabancı diller:
Sırpça-Hırvatça (Boşnakça): İyi derecede
İngilizce: Orta derecede
Rusça: Orta derecede
Bulgarca: Orta derecede
Evli ve iki çocuk babasıyım. Eşim Hülya Sancaklı gönüllü öğretmenlik yapmaktadır. Kızım Duygu Sancaklı Koç Üniversitesi Ekonomi bölümü ikinci sınıf öğrencisi, oğlum Mert Sancaklı Bahçeşehir Koleji sekizinci sınıf öğrencisidir.
Balkan göçmeni olmam ve bu ülkelerle ticari münasebetlerimiz olması hasebiyle özellikle göçmen sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerinde aktif rol almaktayım.
Halen Sancaklı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekteyim.

1MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bilgi aktarırken

2MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı projeleri ve çalışmaları ile ilgili bilgi verirken

3Reklamcı Metin Gönül, Uçak Mühendisi Doğukan Yavuz, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar, Diş Hekimi Turan Sarı

4Ahsen Okyar, Doç. Dr. Mehmet Bayrak, Esat Kaygısız, Ahmet Güngör, Yiğit Özcan, Ramazan Dağtekin, Fahrettin Demir, İbrahim Üzmez

5Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı’ya ziyaret anısına Derneğin hediyesini takdim ederken

6MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri ile birlikte

7Saffet Sancaklı, Ahmet Güngör ve İbrahim Üzmez

8Sanayici Günay Gülcü, MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Sigortacı Erdal Baykara, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Doç. Dr. Mehmet Bayrak

8Günay Gülcü, Saffet Sancaklı, Harun Reşit Kocagöz, Aydın Ünlü, Erdal Baykara

11Mali Müşavir Ahsen Okyar, Doç. Dr. Mehmet Bayrak, Elektrik Elektronik Mühendisi Esat Kaygısız

12Mesut Belhan, İbrahim Yılmaz, Fahrettin Özaydın, Mehmet Özer

13Av. Abdurrahman Kaymak, Günay Çömlek, Erdoğan Görgün

14Cihat Kaymas ve toplantıya katılanlar

15Yiğit Özcan, Ramazan Dağtekin, Fahrettin Demir, İbrahim Üzmez, Bayram Bilge

SAM_0029Saffet Sancaklı, Kocaeli Kandıralılar Derneğinde

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.