Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Şub/140

Biiiiiip Ulan Biiiiiip! – Süleyman PEKİN

Biiiiiip Ulan Biiiiiip! - Süleyman PEKİN

2 haftadır motor soğutuyorum, soğumuyor. 'Sağıma ve soluma bakmadan ben varım' dememeye çalıştım, olmuyor. Bu topraklarda 1000 yıldır görmediğimiz küfür Anadolu kıtası büyüklüğünde orta yerde duruyor.

Delikanlılığımız Bahçecik kahvehanelerinde sin - kaflı küfürlerin arasında geçti. Ama ailenin, kadının-kızın yanında edilmesine de müsaade edilmezdi. Kim olursa olsun edenin kafasının kırılmasına kimse bir şey demezdi. Zira mahalle kanunu buna cevaz verirdi.

Hafızasının fabrika ayarları 2 yıla bile ulaşmayanlara göre çok eski zamanda merhum başsavcı Nusret Demiral'ın ezanla ilgili kanaati hem kendi adaylığına hem de Milliyetçi Hareket Partisi'ne epey bir oya ve ön / son yargıya malolmuştu. Oysa kanaati de hakaret taşımıyordu; katılırsınız -katılmazsınız o başka.

Yine çok olmayan eski zamanda Cumhuriyet Halk Partisi'yle özdeşleşmiş Genel Sekreter Önder Sav da açık unutulan (!) bir telefondan aldığımız bilgilere göre hac farizasıyla ilgili dalga geçer gibi konuşuyordu. Bizim ilahiyatçıların dinle ilgili güneş görmemiş fıkralarına yetişemez ya neyse. Bir varmış, bir yokmuş masalı olsu Önder Sav.

İsmail Türüt kasetlerinden ve Rizespor Başkanlığından tanıdığım milletin a...... koymaya çalışan bi tane Rizeli var; Mehmet Cengiz. Bi de inşaat şirketi görünümünde milletin a...... koyabilmek için olsa olsa p......... şirketi. Adı Cengiz İnşaat mıdır, Densiz İnşaat mıdır nedir?

Bırak Batı ülkesini, kafayı peynir - ekmekle yememiş herhangi bir orta ölçekli Asya, Güney Amerika hattaAfrika ülkesinde bile milletin tamamının a nokta nokta'sına söven bir adamın kafası kırılırdı. Misal; yüzüne tükürülmekten Rize'ye giremez, İstanbul'da onbinlerce insan şirketinin önünde gösteri yapar, gizli gizliyurt dışına kaçmak zorunda kalır ve toplumun öfkesi geçene kadar da 5-10 sene geri dönemezdi.

Ben yine bekliyorum; neyi? Adalet ve Kalkınma Partisi'nin baş harflerinden dolayı bu Mehmet Cengiz adlı t....... ameliyesinin kodlamaya dönüşmemesi için açıklama. Rizeliler Derneği'nden de "O i.... bizi temsil edemez, o sözleri sarfeden gerçek Rizeli ve Rizesporlu olamaz" türünde beyanatlarını.

Benden günah gitti. Şimdilik Ozan Arif'in 'Ben Senin...' şiirini kasete sarıyorum. İnşaatçılığa gizlenen buporno lobisini de kenara ayırıyorum.

Be a......! Sen evli değil misin, karın yok mu? Anan bu milletten değil mi? Ne milletsin, ne biçim illetsin? Şimdilik bu kadarı yetsin!

Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip!!!

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.