Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

18Şub/140

Ahsen Okyar, Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı’ya başarılar diledi

2

Kocaeli Aydınlar Ocağının uzun yıllar Başkanlığını yapan Ahsen Okyar, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara ve Ferhat Bursalıoğlu MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı’yı Çarşı Camiii karşısındaki seçim irtibat bürosunda ziyaret etti.

MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı’nın ev sahipliğinde ve gece saat 22.oo’den sonra gerçekleşen ziyarette; MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, DP Kandıra İlçe Başkanı Ender Altınay, Kocaeli İl Müftülüğü Din Hizmetleri Kısım Şefliğinden emekli Yalçın Şakacı  ve çok sayıda Köy Temsilcisi hazır bulundu.

Şakacı’yı tebrik eden Ahsen Okyar; “Başkan adayı Ahmet Şakacı kardeşim ile akrabalık bağımız var, ağabeyi Yalçın bey sınıf arkadaşım. Kendisi ülkemizin her yerinde önemli görevlerde bulundu. Şakacı ailesinin fertleri Kandıra’nın fedakar insanları olup, daima sosyal sorumluluklarını yerine getirmişlerdir. Başkan adaylığının hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Ziyaret için gelen konuklarına teşekkür eden MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

1Erdal Baykara, MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı, Ahsen Okyar

2Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar, MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı, MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, DP İlçe Başkanı Ender Altınay,

3MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı ve misafirleri

4Ahsen Okyar, 1928 yılında Kandıra Hıdırlar Divanı Sinanköy’de doğan  ve 1980 öncesinin ülkücülerinden olan Sabri Okyar’ın torunu Mükremin Okyar ile yakından ilgilendi

5 Ahsen Okyar, Kandıra Selimköy Çavuşlar Mahallesinden Sezgin Acar ile birlikte

6Ahmet Şakacı, Ahsen Okyar

1897930_820099554683524_1520808866_nMHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı ve toplantıda hazır bulunanlar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.