Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

7Şub/140

Microsoft Şirketinin Yeni CEO’su Satya Nadella

satyaMicrosoft'ta Steve Ballmer'dan CEO'luk koltuğunu Satya Nadella devraldı.

Microsoft'un efsanevi kurucusu Bill Gates başkanlık koltuğunu John Thompson'a bırakırken yönetim kurulunda teknoloji konusunda danışmanlık göreviyle kaldı.

Microsoft böylece yeni CEO'sunu yine şirket içinden belirlemiş oldu. Satya Nadella 22 senedir Microsoft'ta çalışıyor. Hindistan'ın Hiderabad şehrinde 1967 yılında doğan Nadella 1992 yılında Microsoft'a Windows NT işletim sistemi projesinin yürütüldüğü sırada katıldı.

Nadella şirketin yeni lideri olarak çalışanlarına gönderdiği ilk epostada şunları yazdı: “22 yıldır evliyim ve 3 çocuğum var. Herkes gibi benim de ne yaptığımı ve nasıl düşündüğümü, ailem ve tüm yaşam deneyimlerim şekillendiriyor. Yakın tanıdıklarım beni merak ve öğrenme açlığı ile tanımlıyorlar. Bitirebileceğimden daha fazla kitap satın alırım. Tamamlayabileceğimden daha fazla online kursa kayıt olurum. Temelde şuna inanıyorum: Yeni şeyler öğrenmiyorsanız, güzel ve yararlı şeyler yapmayı bırakmışsınız demektir. Kendimi kısaca aile, merak ve bilgi açlığı ile tanımlayabilirim.”

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.