Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Oca/140

Mustafa Ertürk babasını kaybetti..

1655996_570228416404759_568344063_nKadim dost Elimsan Metalürji Makina AŞ'nin Genel Müdürü Mustafa Ertürk, biricik babasını kaybetti. Değerli amcamıza Rabbim rahmeti ile muamele eylesin. Mustafa kardeşimize ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim.

KATSİAD-Kartepe Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Ertürk kardeşimiz, Kore gazisi olan babası Nazif Ertürk’ün kaybı ile ilgili olarak yazdığı bilgi notunda; “O, 9.Bölügün yarısını şehit verdiğimiz Kore Kunuri savaşında, Takımını ağır bombardıman altında selamete çıkaran Kahraman'ım... Gönderde dalgalanan bayrağımızla hep gözü dolan ve gururlanan... Devletin malını hep aziz bilip hassasiyetle koruyan... Cebindeki paranın neredeyse tamamını ihtiyac sahibine her dem verecek kadar Civanmert... Hesap vereceğini hiç unutmayacak kadar inançlı... Ve Biz çocuklarını hayatta en çok "kıymetlisi" olduğunu hep hissettirecek zenginlikte kalbi sevgi dolu olan.. güzel insan Babam Nazif Ertürk bu akşam ruhunun ufkuna yürüdü... Yarın O'nu öğle namazını müteakip İzmit Fevziye Camiinden uğurlayacağız. Yokluğunun boşluğunun bu denli kalbimi ezebileceğini tahmin edememiştim. Dualariniza öylesine ihtiyacım var ki...” diyor.

Değerli büyüğümüz Nazif Ertürk, Bugün 26 Ocak Pazar, İzmit Fevziye Camiinden ÖĞLE namazına müteakip ebediyete yolcu edilecek.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.