Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Oca/140

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları’ndan muhteşem 3. yıl kutlaması

SAM_9369  22 Ocak 2014 Çarşamba / Kocaeli'nin ilk jimnastik kulübü olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü 3. yılını muhteşem bir gösteri ile kutladı. Gecede uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen gösteriler ayakta alkışlandı.

Erdem Övüç’ün sunup yönettiği Sabancı Kültür Sitesi'nde gerçekleşen organizasyon Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Kulüp Başkanı Tolga Havuç, misyonlarının ve vizyonların daima Kocaeli sporuna hizmet etmek ve 2020 yılında gerçekleşecek olan TOKYO Olimpiyatları'nda Kocaeli'nden de sporcuların mücadele etmesi için var güçleri ile çalışacaklarını belirtti.

Minik balerinler göz kamaştırdı

Kocaeli Olimpiyat Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç konuşmasının sonunda kulüp antrenörlerini tek tek sahneye anons etti ve konukları selamladı. Özel olarak hazırlanan kulübün tanıtım filminin yayınlanmasının ardından, kulüp iletişim danışmanı Duygu Çay günün anlamını belirtir bir konuşma yaptı. Çay'ın konuşmasını takiben İlknur Pala'nın sorumluluğunda kulübün minik balerinleri gösteri yaptı. Yaşları 3 ile 5 arasında olan minik sporcuların gösterisi uzun süre alkışlandı.

Halk Oyunları gösterisi uzun süre alkışlandı

Balerinlerin ardından sırayı halk oyunları takımı aldı. Geçen yıl Kırklareli yöresi oyunu ile Türkiye 3'sü olan grup, sahnede kusursuz bir performans ortaya koydu. Halk oyunları branşının başarılı antrenörü Yüksel Abdikoğlu da sahneye davet edildi ve hep birlikte konuklara selam verildi.

Kocaelisporlu sanatçı adayları

Halk oyunlarının gösterisinin ardından Atatürk Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Neyzen Abdullah Enes Ekim'in ney ve 19 Mayıs Lisesi öğrencisi Ali Nihat Eryürek'in gitar dinletisi dinleyenleri adeta mest etti. Gecenin sunucusu Erdem Övüç 1997 doğumlu iki genç sanatçı adayına hangi takımlı olduğunu sordu. İki genç de -Sonuna kadar Kocaelispor, Ölümüne Kocaelispor- cevabını verdi. Bu sözler salonda uzun süre alkışlandı.

Jimnastikçiler büyüledi

Günün son gösterisi ise Öner Sarıkaya ve Oktay Yalçın'ın koordinasyonunda kulübün minik jimnastikçileri sahneye çıktı. Yaklaşık 10 dakikalık bir gösteri sunan minikler adeta büyülerken, onlar da salonu dolduran konuklardan tam not aldı.

Günün sonunda ise kulübün AR-GE Birimi üyeleri tek tek sahneye davet edildi ve Kulüp Başkanı Tolga Havuç, konuklar ile üyelere tek tek atkılarını takdim etti. Gece, toplu bir şekilde çekilen Büyük Aile fotoğrafı ile sona erdi. Toplantıya çok sayıda spor adamı, sporcu ve sporcu velisi katıldı. 

SAM_9365   Sabancı Kültür Sitesi

SAM_9363SAM_9366       Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Erdal Baykara, Yusuf Erenkaya

SAM_9367    Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç kürsüde

SAM_9364SAM_9369       Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Erdal Baykara, Ahmet Güngör, Yusuf Erenkaya

SAM_9376SAM_9374      Ahmet Güngör

SAM_9382SAM_9375       Turan Sarı ve ailesi

SAM_9384SAM_9377Günay Gülcü, Recep Yıldız, Ahsen Okyar, Turan sarı, Ahmet Güngör, Erdal Baykara, Harun Reşit Kocagöz, Salim Yaşar, Yusuf Erenkaya, Sinan Sarı

SAM_9385SAM_9380      Salim Yaşar, Recep Yıldız, Tolga Havuç, Erdal Baykara, Yusuf Erenkaya, Ahmet Güngör, Selçuk Çelebi, Murat Özer, Ahsen Okyar, Harun Reşit Kocagöz, Günay Gülcü

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.