Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Oca/140

KANDIRALILAR GECESİ – Abdullah KÖKTÜRK

abdullah köktürkKANDIRALILAR GECESİ - Abdullah KÖKTÜRK

Mükemmel bir organizasyon…

Saatinde başlayan bir program. Davetlilerde tam zamanında gelme olgunluğunu her zamanki gibi gösterdiler. Herkesin yeri hazırlanmış ve kargaşa yok. Gülen yüzler, hal ve hatır sormalar ve de aylarca birbirini görmeyen insanların hasretle, gözlerde ki o sevgi bakışları eşliğinde kucaklamalar…

Kandıralılar Derneğinde görev yapmış tüm başkanlar, sanki görevleri devam ediyormuş gibi yaptıkları ev sahipliği…

Özelliklede 21 yıldan beri Kandıralılar Derneğinin başarılı olması ve varlığını devam ettirmesi için bütün gücüyle uğraşan-didinen Ahsen OKYAR.

Ahsen Bey’in çalışmalarına pozitif enerji katan muhterem eşi ve çocukları.

Genç ve dinamik, bu dönemin başkanı Harun Reşit KOCAGÖZ ve eşleri. Hepsi, bu gecenin oluşumunda katkıları olan insanlar.

Tabiki, Dernek yönetiminin de, bu gecenin organizasyonun sağlanmasında büyük katkılarına ve uğraşlarına şahit olduk.

Bu geceye katılan biri olarak, tüm emeği geçenleri kutluyor ve memnuniyetimin ifadesi olarakta, böyle bir geceyi yaşattıkları için teşekkür ediyorum.

Kimler yoktu ki?

Bu gecede siyasi partilerin hemen hemen tüm temsilcileri oradaydı. Kandıra’da 30 Mart seçimlerinde başkan, meclis üyesi ve muhtar olacaklarda oradaydılar.

Geceye varlığıyla, eserleriyle ve icraatlarıyla damgasını vuran Bestekar Amir ATEŞ ve ailesi, ülke içinde ve dışında Kandıra’nın tanıtımına katkı sunan Türkan KANDIRALI’da klarnetiyle bu gecede bizlerle beraberdi. Kandıralı genç sanatçımız Sertaç TUGAY’da şarkılarıyla bizlerle birlikteydi.

Amir ATEŞ, Türkan KANDIRALI ve Rüştü UYGUR’un da içinde bulunduğu bir müzik gurubu. Bu samimi amatör ruhlu grupta, halkla mükemmel bütünleşti. Geceye renk katan bu müzik ekibinin bir başka ismi de Erol KÖSE idi. Her zamanki samimi, sıcak yaklaşımı ve söylediği şarkılarla geceye renk kattı.

Salon tıklım tıklımdı.

Gelenler eşleriyle, çocuklarıyla bu güzel gecenin bir parçası oldular. Bu da sosyal hayat ve bir sivil toplum için önemli, arzu edilen bir gelişmeydi.

Tüm siyasi parti mensupları, temsilcileri büyük çoğunlukta bu gecedeydiler.

Konuşmaları, iletişimleri ve birbirlerine olan yaklaşımları gerçekten seviyeli ve bölge insanımız içinde umut vericiydi.

Bu güzel organizasyon ve verimli gecede ödüllerde verildi.

Prof. Atilla ÇETİN’e; Kandıra ile ilgili tarihi yazı, kitap ve incelemeleri için, Ahsen OKYAR bey’e de; 21 yıl boyunca yaptığı hizmetler ve faaliyetleri kitaplaştırdığı için ödülleri takdim edildi.

Kandıralılar Derneğinin bu herkesi kucaklayan faaliyetleri, özellikle İzmit, Kandıra, İstanbul ve Sakarya’da bulunan Kandıralı insanımızı da gerçekten çok memnun etmektedir.

Bu güzel geceye katılan aileler, esnaflar, muhtarlar, sivil toplum örgütleri yöneticileri, çiftçiler, iş adamları, siyasi parti mensupları, sanatçılar ve diğerleri geceden ayrılırken, samimi dilek ve temenni yanında kucaklaşmalarına şahit olmakta gecenin bir başka güzelliğiydi.

Kandıralılar Derneğinin bu herkesi kucaklaştıran, buluşturan ve pozitif bir enerji haline gelmesini sağlayan çalışmaları, tabiki kolay olmadı…

21 yılın burada emeği, arzusu, ideali ve birikimi yatmaktadır.

Kurulduğu günden beri emeği geçen, başkan, yönetim ve katkı sağlayan herkese, bu kültürün bir insanı olarak teşekkür ediyor, başarılı ve verimli çalışmaların devamını diliyorum…

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.