Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20Oca/140

TÜRK MİLLETİ MORGDA DİRİLDİ – Alptekin CEVHERLİ

1_thumb28TÜRK MİLLETİ MORGDA DİRİLDİ - Alptekin CEVHERLİ

Sevgili okurlar, inşallah bundan sonra haftada 2 gün birlikte olacak, dünya ve ülke gündemine ilişkin sizlerle görüşlerimizi paylaşacağız. Ne diyelim, hayırlı olsun...

* * *

Kenya'nın başkenti Nairobi'deki P. Mutora Naivasha Hastanesi'nin morg personeli, Paul Mutora adlı "ölü" titremeye ve nefes almaya başlayınca korkarak kaçmış. Doktorlar, böcek ilacı içerek intihar etmek isteyen Mutora'nın Çarşamba gecesi öldüğünü açıklamış. Ancak hasta bir kaç gün sonra morgda dirilmiş.

Hastanenin başhekimi Dr. Joseph Mburu, tedavi için kullandıkları ilacın nabzı yavaşlattığını, hatanın bundan kaynaklanmış olabileceğini söylemiş.

Dr. Mburu, Kenya'da yayımlanan Standart gazetesine "Karışıklığa bu neden olmuş olabilir. Ama çok şükür hastayı definden önce kurtardık" demiş(?) Ailesi ise sabah morgda gördükleri Mutora'yı öğleden sonra cenaze hazırlıklarını yaparken karşılarında görünce şoke olmuşlar...

* * *

Milletler de aynen insanlar gibidir. Doğar büyür ve ölürler...

Ama kimisi doğar doğmaz ölür, kimisi 50 - 60 yıl yaşar ölür kimisi de Hz. Nuh gibi 1000 yıl yaşar ölür. Bir de Ab-ı Hayat içtiği söylenen Hz. Hızır gibi ölümsüzlük sırrına mazhar olmuş, her devirde ve anda bir şekilde o makamı doldurmayı başarabilmiş milletler vardır. Ölmez, öldürülemez...

İşte buna "Türk" denir!

Türk Milleti Hz. Nuh zamanından beri dünyada hakkın, adaletin ve insanlığı şerefli temsilcisi olmuş, mazlum milletlerin ışığı olmuş, yol göstermiş, elinden tutmuştur.

İşte bu nedenden dolayı Türk ölmez, öldürülemez...

Çünkü 'Türk' bir makamdır, türediği noktada yaşayana "Türk" denir.

Atatürk'ün veciz ifadesinin anlamı da budur.

"Ne mutlu Türk'üm diyene!"

Türkleri tarihten silmek için Çinlilerden Haçlı Avrupalılarına, Bizanslılardan Yunan ve Ermeni çetelerine, Rus çarlarından komünist diktatörlere kadar yüzlerce düşman harekete geçmiş ancak on bin yıldır bir arpa boyu yol alamamıştır.

Bunun bilek gücüyle olamayacağını gören Anglosakson güçler ise hile ve desise ile yeni bir yola başvurmuş Lawrence'lar ile bizi bölüp parçalamanın yollarını denemişlerdir. Ancak tam hedefe ulaştık derken Türkiye Cumhuriyeti ile kefeni tekrar yırtmışızdır.

Bu kez misyonerleri ile içimize sızmaya sahte hacı-hoca-şeyhleriyle milletimizi uyutmaya içten işgale kalkışmışlardır.

Türk Milleti bu kez ancak morgda gözlerini açmıştır. Bu, eskiden olduğu gibi, günümüzde de olacaktır.

Az daha başarıyorduk diye sevinen yıkıcı zihniyetler olabilir...

Kusura bakmayın ama hiç kimse sevinmesin.

Çünkü gazetelerde, 'mezarda dirilip evine dönenlerin' haberleri bile var.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.