Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Oca/140

“2014 BAŞLARINDA TÜRKİYE EKONOMİSİ”

Logo - ao”2014 YILI BAŞLARINDA TÜRKİYE EKONOMİSİ“

Aydınlar Ocağı Genel Merkezi 25 Ocak 2014 Cumartesi günü Saat 14.00’te Eminönü Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda “2014 YILI BAŞLARINDA TÜRKİYE EKONOMİSİ” konulu bir açık oturum düzenlemiştir.

Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa E. ERKAL açık oturumla ilgili davet yazısında önce geçen ay yapılan “Devleti Kuran İrade ve Saptırma Gayretleri” konulu açık oturuma gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etmiş ve özetle şu görüşleri ifade etmiştir: “Bu defa ülke ekonomisinin sorunlarını ve çözüm yollarını ele alacağız. Sürekli büyümeden bahsedenlerin iktisadi kalkınmayı gözardı ettikleri, ihracat rakamlarını açıklarken ithalatı görmezden gelmeleri dikkat çekicidir. Türkiye’nin son on yılda dağ gibi artan borçları, cari açık ve sıcak para başta olmak üzere, ekonomideki kırılganlık tartışılmalıdır. Bu açık oturumda ekranlarda tartıştırılmayan konuları birlikte düşünecek ve ele alacağız. Düzenlemiş olduğumuz “2014 YILI BAŞLARINDA TÜRKİYE EKONOMİSİ” konulu açık oturuma katılımınızı rica eder, saygılar sunarız”.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan açık oturumun Başkanlığını ve değerlendirmelerini Aydınlar Ocağı Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet M. GÖKÇEN yapacaktır. Açık oturumun konuşmacıları ise konunun duayenleri olan eski Milletvekili ve Yazar Prof. Dr. Esfender KORKMAZ ile Sermaye Piyasası Kurulu Eski Başkanı Prof. Dr. Doğan CANSIZLAR’dır.

Açık oturum Soru ve Cevaplar bölünden sonra konuşmacılara Plaket Takdimi ile sona erecektir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.