Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

7Oca/140

Kocaeli Türk Ocağı Başkanı Yücel Alpay Demir

1604938_10201168427628631_1116595620_n 
Türk Ocakları Derneği Kocaeli Şubesi’nin 14 ncü olağan genel kurulu Sivil Toplum Merkezi’nde yapıldı. Geçen dönem başkanlık yapan Aygutşat Selçuk yeniden aday olmadı. Seçime tek liste ile giren Yücel Alpay Demir ve yönetim kurulu oy birliği ile seçildi.

Seçimin yapılmasının ardından kürsüye gelen yeni başkan Yücel Alpay Demir, “Türk Ocakları dik başla, tok karın hayaliyle kurulmuştur. Bizlere güvenerek karşınıza çıkmamızı sağladığınız için de sizlere çok teşekkür ederim. Bundan sonra ocağımızın bulunduğu sokaktaki esnafımız ile tanışacağız. Üniversitedeki milliyetçi hocalarımız ile daha fazla irtibatta olacağız. Ayrıca kitap fuarında da aktif rol oynayacağız. Türk Ocaklarını liseli gençlere tanıtmak için bilgi, resim, fotoğraf yarışmaları düzenleyeceğiz. Kısacası, Sivas Kongresi’ni Sivaslılarla, Mehmet Ziya Gökalp’i Diyarbakırlılarla tartışacağız” şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULU
Yücel Alpay Demir başkanlığındaki Türk Ocağı yönetiminde şu isimler aldı: Tekin Yeken, Mahmut Ekmen, Osman Özmen, Yılmaz Danacı, Gökmen Türengül, Emre Denizbilgini.

Denetleme Kurulu: Naci Kara, Salih Yıldız, Murat Yalçınkaya.

Üst Kurul Delegeleri: Aygutşat Selçuk, Yücel Alpay Demir, İsmail hakkı Yılmaz.

Hars Heyeti: Başkan: Şaban Ufuk, Alp Timincioğlu, Enver Yelken, Enver Tuncel, İbrahim Akın, İbrahim Özcan, Müfit Zık, Reşat Ökdem, Süleyman Seyhan, Veysel Uluman, Yaşar Yıldırım.

XXX Yeni seçilen Türk Ocağı yöneticileri tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Ahsen OKYAR

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.