Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Oca/140

BBP Heyetine başarılar dilerim

SAM_8803  02 Ocak 2014 Salı / Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Şeref Gönenli, İl Yöneticileri, Şenol Karamus ve Yakup Üstün ile birlikte bir çay içimi büromuza uğradılar.

Kısa sohbet etme imkanı bulduğum Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Av. Şeref Gönenli’ye ve çalışma arkadaşlarına başarılar dilerim.
ŞEREF GÖNENLİ KİMDİR?

Şeref Gönenli, 1974-Burdur doğumlu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra bir süre İstanbul’da özel hukuk bürolarında avukat olarak görev yaptı. 2 yıl süre ile belediyelere hukuk eğitimleri verdi. 2010 yılından bu yana Kocaeli’de serbest avukatlık yapan Şeref Gönenli, Derince’de oturuyor. Almanca ve Osmanlıca bilen Gönenli, evli ve bir kız babası.

SAM_8801Ahsen Okyar ziyaret anısına Gazeteci - Yazar Oğuz Çetinoğlu’nun Türklerin nasıl Müslüman olduğunu en ince detayları ile en küçük bir karanlık alan kalmayacak şekilde kaleme aldığı  “TÜRKLER Nasıl ve Niçin Müslüman Oldu?” kitabını BBP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Av. Şeref Gönenli’ye takdim ederken.

SAM_8803Yakup Üstün Av. Şeref Gönenli, Ahsen Okyar, Serhat Duyar, Şenol Karamus

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.