Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Oca/140

Ahmet Şakacı kardeşim, MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı

SAM_8793

02 Ocak 2014 Perşembe / Ahmet Şakacı'nın ağabeyi Kocaeli İl Müftülüğü Din Hizmetleri Kısım Şefliğinden emekli olan Yalçın Şakacı’dır. Yalçın bey Kandıra Ortaokulundan sınıf arkadaşım. Yıllardır çoluk çocuk, hatta kayınbiraderlerin tayfa ile birlikte her bayram mutlaka anneleri/annemizin elini öpmek için Ahmatlı’ya gideriz. Bağırganlı Taflan Koyu’na geçerken de evdeyseler uğrarız.

Ahmet Şakcı’da çocukluğundan beri, (şükürler olsun bugünlerde O’da emekli) tanıdığımız, haberleştiğimiz, sevdiğimiz, saygılı, bilgili, değerli bir hemşehrimiz. MHP Kandıra Belediye başkan adayı olacağını telefonla bildirmişti. Dünde ziyaretime geldi. Sonrasında da sosyal medyadan MHP Kandıra Belediye Başkan Adaylığının kesinleştiğini öğrendim.

1963 Kandıra doğumlu, evli, iki çocuk babası, askeriyeden emekli, 2008 yılından buyana da Bodrum’da bir seyahat firmasının genel koordinatörlüğünü yapan Ahmet Şakacı kardeşime adaylığının hayırlı olmasını ve çalışmalarında da başarılar diliyorum.

SAM_8798Ahmet Şakacı,, Ahsen Okyar

96317MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.