Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Oca/140

Kocaeli Aydınlar Ocağında Söz Sırası Mehmet Maçil’de

imageKocaeli Aydınlar Ocağında Söz Sırası Mehmet Maçil’de

29. şeref yılını idrak eden Kocaeli Aydınlar Ocağı nüfusumuzun en dinamik kesimi olan gençleri bir bir kürsülere çıkartmaya devam ediyor. İlginç ve farklı konular hazırlayan gençler başarılı sunumları ile dikkat çekiyor.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez; “71. SÖZ SIRASI GENÇLERDE programında, 74. konuşmacı olarak Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünden mezun Mehmet Maçil “Türkiye’de İş Sağlığı ve Güvenliği, 6331 sayılı İş Güvenliği Kanunu’nun ülkemize getirdikleri, Türkiye’de İş Güvenliği Kültürü” konusunda bilgi verecektir.

9 Ocak 2014 Perşembe akşamı Saat: 19:00-20:30 Otel Asya – İzmit adresinde çay ikramı da yapılacak olan toplantıya üye ve gönül dostlarımızı, konuya ilgi duyanları bekliyoruz.” Dedi.

ss

Mehmet Maçil kimdir?

23 Aralık 1988 İzmit doğumlu, aslen Herekeli olup Körfez’de ikamet etmektedir. İlk ve orta öğrenimi Körfez ilçede bitirmiştir. 2007-2011 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde okudu.

2012 Ocak ayında C sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı belgesi aldı. 2012 yılından itibaren aktif olarak Özel Marmara Ortak Sağlık Güvenlik Biriminde idari sorumluluk ve iş güvenliği uzmanlığı yapmaktadır.

OSGB Sorumlusu Mehmet Maçil eski Hereke Belediye Başkanı Esener Maçil’in oğludur.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.