İgsaş’ta Hasan Uzunhasanoğlu kardeşimize emrivakimiz
20 Aralık 2013 Cuma / Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez ile Baç Çınarlı’da buluşup, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Dr. H. İbrahim Kahraman’ı da İzmit Lisesi önünden aldık ve KOÜ Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Sadettin Hulagu hocamızın kayınpederi, Diş Hekimi Seyit Umut kardeşimizin babası Numan Umut amcamızın cenazesi için Tüpraş Lojmanları karşısındaki Hacı Muharem Camiine gittik.
Taziyelerimizi bildirdik. Taziyeye gelen bir çok dostla selamlaştık. Cuma namazı sonrası Numan Umut amcayı ebediyete uğurladık.
Dr. H. İbrahim Kahraman ağabeyin toplantısı olduğu için hızlı hareket etmemiz gerektiğinden İgsaş’ta çalışan Genel Sekreterimiz Hasan Uzunhasanoğlu’nu aradım. Hemen bekliyorum deyince İgsaş’a hareket ettik. Otomobillerimizden inince 40 sene önce İstanbul Fındıkzade’deki Kocaeli Yurdundan arkadaşım olan Mehmet Uysal ağabey ve Sosyal binaya girerken de eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Dr. Murat Ölçer ile karşılaştık.
Hasan Bey öğle yemeği ikram etti. Yemekte BEST Firamasının yöneticilerinden Elektrik Mühendisi Kemal Biberoğlu da masamıza uğradı. Çıkışta İGSAŞ Elektrik Bakım Başmühendisi Taner Şanlı beyle karşılaştık, kucaklaştık.
Hasan Uzunhasanoğlu kardeşime yaptığımız emrivaki sayesinde hem öğle yemeği aradan çıktı, şükürler olsun ki karnımız doydu ve hem de uzun zamandır biraraya gelemediğimiz dostlarla selamlaşma/görüşme şansı bulduk.
Emrivaki; Oldu bitti, olup bitti.
Dr. H. İbrahim Kahraman, Ahsen Okyar, Hasan Uzunhasanoğlu, Av. Ruhittin Sönmez
Dr. H. İbrahim Kahraman, Ahsen Okyar, Kemal Biberoğlu, Hasan Uzunhasanoğlu, Av. Ruhittin Sönmez
Av. Ruhittin Sönmez, Dr. Murat Ölçer, Dr. H. İbrahim Kahraman, Ahsen Okyar
Hasan Uzunhasanoğlu, Av. Ruhittin Sönmez, Dr. Murat Ölçer, Dr. H. İbrahim Kahraman, Ahsen Okyar
Dr. Murat Ölçer, Ahsen Okyar, Taner Şanlı
Leave a comment
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.