Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

21Ara/130

İgsaş’ta Hasan Uzunhasanoğlu kardeşimize emrivakimiz

SAM_8569 - Kopya

20 Aralık 2013 Cuma / Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez ile Baç Çınarlı’da buluşup, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Dr. H. İbrahim Kahraman’ı da İzmit Lisesi önünden aldık ve KOÜ Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Sadettin Hulagu hocamızın kayınpederi, Diş Hekimi Seyit Umut kardeşimizin babası Numan Umut amcamızın cenazesi için Tüpraş Lojmanları karşısındaki Hacı Muharem Camiine gittik.

Taziyelerimizi bildirdik. Taziyeye gelen bir çok dostla selamlaştık. Cuma namazı sonrası Numan Umut amcayı ebediyete uğurladık.

Dr. H. İbrahim Kahraman ağabeyin toplantısı olduğu için hızlı hareket etmemiz gerektiğinden İgsaş’ta çalışan Genel Sekreterimiz Hasan Uzunhasanoğlu’nu aradım. Hemen bekliyorum deyince İgsaş’a hareket ettik. Otomobillerimizden inince 40 sene önce İstanbul Fındıkzade’deki Kocaeli Yurdundan arkadaşım olan Mehmet Uysal ağabey ve Sosyal binaya girerken de eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Dr. Murat Ölçer ile karşılaştık.

Hasan Bey öğle yemeği ikram etti. Yemekte BEST Firamasının yöneticilerinden Elektrik Mühendisi Kemal Biberoğlu da masamıza uğradı. Çıkışta İGSAŞ Elektrik Bakım Başmühendisi Taner Şanlı beyle karşılaştık, kucaklaştık.

Hasan Uzunhasanoğlu kardeşime yaptığımız emrivaki sayesinde hem öğle yemeği aradan çıktı, şükürler olsun ki karnımız doydu ve hem de uzun zamandır biraraya gelemediğimiz dostlarla selamlaşma/görüşme şansı bulduk.

Emrivaki; Oldu bitti, olup bitti.

SAM_8566Dr. H. İbrahim Kahraman, Ahsen Okyar, Hasan Uzunhasanoğlu, Av. Ruhittin Sönmez

SAM_8567Dr. H. İbrahim Kahraman, Ahsen Okyar, Kemal Biberoğlu, Hasan Uzunhasanoğlu, Av. Ruhittin Sönmez

SAM_8568Av. Ruhittin Sönmez, Dr. Murat Ölçer, Dr. H. İbrahim Kahraman, Ahsen Okyar

SAM_8569Hasan Uzunhasanoğlu, Av. Ruhittin Sönmez, Dr. Murat Ölçer, Dr. H. İbrahim Kahraman, Ahsen Okyar

SAM_8570Dr. Murat Ölçer, Ahsen Okyar, Taner Şanlı

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.